Intendentti paljastaa: Pölypunkit ovat historiaa!

Tuuletatko sinäkin petivaatteitasi pakkasessa pölypunkkien varalta? Enää ei tarvitse.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

"Pölypunkit tarvitsevat riittävän ilmankosteuden ja ravinnokseen esimerkiksi homeita".  Homehtuneita asuntoja riittää. Ja ainakin meidän eteläisessä merenrantakaupungissa myös kosteutta - kuin myös ainakin  parisataa vuotta vanhoja rakennuksia. Tulkaahan siis Turkuun tutkimaan :) Talvetkin täällä nykyään lähinnä vesisadetta ja myös kesällä huimat kosteuslukemat sisätiloissa. Siihen päälle vielä pyykin kuivaus sisätiloissa jne. 

Valot päälle

Ihminen hikoilee jopa pari litraa yössä. Kyllä siinä on kosteutta kerrakseen. Jos pölypunkkeja oli 1970-luvulla, ja Suomen asuntokannasta on iso osa edelleen sen ajan pientaloja, niin mihin ne olosuhteet niissä taloissa on muuttuneet? Selaamalla asuntomyyntien edullisimpia omakotitaloja voisi hyvinkin löytää pölypunkkeja. Sitä paitsi mikään ei voita sitä tunnetta, kun laitat pitkälleen puhtaisiin lakanoihin, pakkasesta just sisälle tuodun raikkaan patjan päälle.

tyyppi

Ylläripylläri että joku olikin keksinyt taas keksinyt hauskan kommentin jossa mukana alkoholi ja pikku-ukkojen näkemisestä. Ja vieläpä tod tuore läppä, vastaavaa en olekkaan lukenut varmaan melkein ikinä. No ehkä kerran, joskus hiukan netin keksimisen jälkeen ja ainakin sata ja yks kertaa toki senkin jälkeen.
Tosi hyvät naurut varmaan saanut kaikki komnentin lukeneet.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat