Kommentit (12)

Tytär

Kaksoissisko teki yhtä rohkean päätöksen ja muutti keski-suomesta Porvooseen uuteen asuntoon ja työpaikkaan. Hyvää kuuluu siis molemmille, uusia alkuja :)

ystävä

Ystävyys on molemminpuolista. On itsekästä lähteä ja jäädä odottamaan kuka ottaa yhteyttä. Itse ei ole ystävyyden luottamuksen arvoinen, jos ei vaivaudu kertomaan lähtöään. Anna enemmän kun odotat saavasi.

Minun elämäni

"Anna enemmän kuin saat" - höpö höpö. Olen toiminut tuon mukaisesti nuorempana ja sivuuttanut omat tarpeeni. Aina saisi olla antamassa lisää ja olla statistina toisten elämässä. Tein päätöksen elää omien tarpeideni mukaan ja en ole ikinä ollut näin tyytyväinen! Energiaa on tullut paljon lisää ja on aivan mahtavan tasapainoinen olo! Hyvä artikkeli!

Vierailija

Juuri niin. Jos *yksikään* ystävistä ei ole pitänyt yhteyttä, on ehkä ennemminkin peiliinkatsomisen paikka. Se vika siihen saattaa löytyä lähempää kuin itselle uskaltaa edes myöntää...

tindero

Jos ystävät eivät yhteyttä ottaneet jälkeenpäin niin eiköhän todellakin ole peiliin katsomista. Tosi ystävät huolestuvat ja soittavat että mihin hävisit. Antakaa ihmisille myös hyvää. Toivotan kuitenkin hyvää jatkoa elämään ja rikkaita ilon päiviä.

Vierailija

Minä suuttuisin pahasti, jollei ystäväni kokisi ystävyyttämme niin arvokkaaksi, että kertoisi lähdöstään. En siis ihmettele lainkaan, ettei vanhoista ystävistä kuulunut mitään.
Oman arvon nostoa ja huomion hakua.

Vierailija

Hieno ja rohkea veto, jos tuo on sitä mitä todella haluaa. Mutta minustakin turha ihmetellä, jos vanhoista ystävistä ei mitään kuulu.

Latest

Suosituimmat

Latest

Suosituimmat