Charity tuli Filippiineiltä hoitajaksi Suomeen: "Kaipaan lapsiani joka päivä"

Charity Dela Cruz lähetti pojaleen Denzlille kuvan itsestään Puolangalla lumisateessa. Denzlistä ja hänen kaksossiskostaan Denisestä huolehtii Filippiineillä mummo.

Charity Dela Cruz hoitaa vanhuksia Puolangalla ja ikävöi Filippiineille jääneitä lapsiaan. ”En pysty pitämään lapsiani sylissäni, mutta pystyn antamaan heille hyvän tulevaisuuden.”Lue koko juttu

Charity tuli Filippiineiltä hoitajaksi Suomeen: "Kaipaan lapsiani joka päivä"

Kommentit (8)

Vierailija

Nuo tulorajat ovat täysin käsittämättömiä, moni suomalainenkin perhe saati sitten yksinhuoltaja tienaa vähemmän kuin ylipalkattujen poliitikkojen määrittelemät tulorajat perheen yhdistämiselle. Charityn kaltaiset ihmiset pitävät huolen meidän vanhuksistamme, joista me itse emme ole pitämässä huolta.

Ja jos äiti työskentelee Suomessa ja maksaa tänne veronsa, pitäisi hänen pystyä tuomaan lapsensa (ja minun mielestäni myös lastensa isoäidin, jos tytär on äitinsä ainoa perheenjäsen) luokseen. Sehän nyt on selvä. Tämä on häpeätahra satavuotiaassa Suomessa. Jos se on rahasta kiinni, niin leikattakoon poliitikkojen ja heidän hännystelijöittensä palkoista, etuuksista ja eläkemaksuista.

  • ylös 26
  • alas 10
järkikäteen

Tulorajat ovat olemassa ihan syystä. Sillä pyritään välttämään se, että ulkomaalaisen ei tarvitsisi turvautua sosiaalietuuksiin elättääkseen perheensä. Se, paljon suomalaiset yksinhuoltajat ja perheet tienaavat ei ole rinnastettavissa tällaiseen tilanteeseen. Onneks lainsäätäjät sentään ovat sinua järkevämpiä ja ymmärtävät sen, että nämä asiat tulee hoitaa järjellä eikä sydämellä.

  • ylös 11
  • alas 10
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Elämä on kovaa

Tämä on surullinen  on surullista, mutta kuten edellinen sanoi, niin tulorajat ovat olemassa erittäin hyvästä syystä. Jos niitä ei olisi, niin JOKAINEN ulkomaalainen voisi tulla Suomeen tekemään vaikka pientä osa-aikatyötä ja saisi samalla koko (ison) perheensä tänne. Näin Suomi joutuisi maksajaksi, kun koko perhe elätettäisiin meidän verorahoista. Ko. tulorajat ovat suuremmat kuin monen suomalaisen palkka ja näinhän sen kuuluu ollakin, koska meidän on pakko ajatella ja elättää oman maan kansalaiset etusijalla ja ei kai se olisi reiluakaan, jos ulkomaalainen tulija ja kotimaan kansalainen olisivat "samalla viivalla". 

Nämä kuulostaa kylmältä ja kovalta, mutta me emme vain voi hyvän hyvyyttään maksaa kaikkien elämistä, mutta kaadumme koko maa..

  • ylös 22
  • alas 9
Tyttö tehtaan varjosta

Arvostan kyseistä naista ja hänen työpanostaan suomalaisten vanhusten hyväksi. Kivan näköinen Nainenkin vielä. Se tunteista ja sitten järkeen.
On täysin OIKEIN, että perheitä ei pysty yhdistämään ja siten kuormittaa Suomen kantokykyä. Meille ei yksinkertaisesti ole taloudellisia resursseja moiseen. Mikä tuossa yhtälössä on niin vaikea ymmärtää!? Samat ihmiset, jotka eivät näe turvapaikkaa hakevassa elintasopakolaisessa ja kielteisen turvapaikka-päätöksen saaneessa henkilössä edes taloudellista uhkaa Suomelle, valittaa hallituksen tekemistä leikkauksista!? Niitä tullaan tekemään jatkossakin sitä enemmän, mitä enemmän näitä em. kantokykyymme vaikuttavia asioita toteutuu. So simple! Lopettakaa pelkällä tunteella ajatteleminen ja mielenne pahoittaminen! Olen itsekin inhimillinen ja empaattinen ihminen!

  • ylös 14
  • alas 3
Walde

Mielestäsi siis ulkolaisilla ihmisillä on velvollisuus verojen maksuun,

muttei mitään oikeuksia?

Kuulostaa nykyajan orjakaupalta.

Lähihoitaja

Toivon mukaan nykypäivänä ei enää tuoda isoja määriä hoitajia Suomeen töihin. Kun ei muka Suomessa ole hoitajia. No kyllä on ja osa on työttöminä! Esim. Superin kassassa pitkät jonot sen takia. Hoitajia riittää kyllä omassakin maassa ja koko ajan koulutetaan lisää. Ei täällä pienellä paikkakunnalla ainakaan töistä liikatarjontaa ole edes hoitoalalla. Saatan kuulostaa ikävältä, mutta mun mielestä ensin työllistetään suomalaiset eikä raahata toiselta puolelta maailmaa työntekijöitä työvoimapulan nimissä. Tästä samasta naisesta oli tänään juttu Iltasanomissa ja "yllättäen" siihen juttuun voi kommentoida. Jutun aiheena se kun tämä nainen laittaa palkastaan 1000€ säästöön tai lähettää lapsilleen-että näin se onnistuu. No ei onnistu suomalaisella perheellisellä ihmisellä kun palkka menee perheen elättämiseen!

Vierailija

NIINPÄ TODELLA HARMILLISTA .HÄN KUITENKIN ON TULLUT KOKOPÄIVÄTYÖHÖN. EI  SOSIAALI ETUUKSIIN.SOISIN TYÖTÄ TEKEVÄLLE YKSINHUOLTAJALLE LAPSET TÄNNE.MAAHANMUTTO POITIKAA VOISI MUUTTTA ,OLESKELULUVAT SIIHEN ASTI KUIN TYTÄ JA SILLÄ PERUSTEELLA OIKEUS LAPSET TÄNNE MYÖS.HARKINNAN VARAAHAN KAIKESSA ON.MIKSEI MAAHANMUUTO POLITIKASSA ? AHKERAA KANSSA JA ITÄ-HESINKIN HEITÄ TYÖSSÄ VASTAAVA.KUNNIOITUS JA HATUN NOSTO.MITEN KOHTELEVAT VANHUKSIA HYVIN KOTIHOIDONKIN PIIRI.AMMATTI TAITOISTA KANSAA HE FILIPPINILTÄ TULEVAT.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat