Lukijan kirje: En halua olla Facebookissa

Työyhteisöissä ja muissa ryhmissä tulisi olla väylä myös niille, jotka eivät ole Facebookissa.Lue koko juttu

Lukijan kirje: En halua olla Facebookissa

Kommentit (9)

Avoimmuutta yrityksiin

Kyllä se vaikuttaa yrityskuvaankin, jos firma on pelkästään facebookissa, tai muissa rekisteröitymisiä ym vaativissa someissa, jää ostokset tekemättä. Läpinäkyvyys ja yhteiskuntavastuu, tulevaisuuden ehtoja.

  • ylös 11
  • alas 3
Vierailija

Minäkin olen ystäväpiirissäni ainoa, joka ei ole facebookissa eikä käytä somea muutenkaan. Minulla ei ole älypuhelintakaan, mikä tuntuu olevan ongelma ystävilleni, mutta ainakin vielä ovat muistaneet laittaa minullekin kutsut tapahtumiin, mistä keskustelevat vain somessa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hei Vierailija, onneksi tosiaan sentään huomioidaan eri kanavia käyttävät ihmiset vielä - tuostakin kuulee kyllä ikäviä kokemuksia, miten some muuttaa ihmissuhteita. Kasvotusten tapaamisen arvoa tai juttelua ei kyllä voi koskaan millään korvata, vai mitä?

24 v

En minäkään ole facebookissa, enkä ole koskaan ollut. Sitä jaksetaan ihmetellä edelleen. Kurjaa, että kaikki on nykyään vain netissä ja sisään pääsee vain facebookin tunnuksilla. Minulla jää usein tapahtumat tietämättä, kilpailuihin osallistumatta, yritykset löytämättä jne. koska ne ovat vain facebookissa ja ilman tunnuksia ei pääse edes katsomaan. Minä soitan puhelimella tai menen käymään, jos haluan tietää mitä jollekin kuuluu. En halua lukea sitä koneen ruudulta ja katsoa toisesta vain kuvaa. En keksi yhtään syytä, miksi minun täytyisi mennä facebookkiin vaikka sitä on kohta 10 vuotta minulle tuputettu. Kuten aloittaja, soitan, laitan tekstiviestejä ja olen myös whatsapissa tavoitettavissa ja se riittäköön.

Hyvä hyvä, nimimerkki 24 v! On ihanaa, että vielä soitetaan puhelimella ja mennään käymään. Jos on Facebookissakin paljon hyvää, niin on myös maailmassa sen ulkopuolella. Pidä linjasi! :-)

Yksityinen elämä

Minä en tarvitse Facebookia häiritsemään elämääni, aivan älytön keksintö koko juttu. Ihmiset vieraantuvat todellisesta elämästä ja ihmisten kohtaamisesta. Mielestäni minun joka ateriani, tekemiseni ja ajatukseni ei tarvitse olla kaikkien näkyvissä.

  • ylös 18
  • alas 5

Hei nimimerkki Yksityinen elämä - monille elämän jakaminen toisten kanssa Facebookin kautta on kuitenkin elämään paljon iloa tuova asia, suotakoon se heille? Mutta olen ihan samaa mieltä kanssasi siitä, että ihmisten kohtaaminen on edelleen tärkeää ja arvokasta. Eikä kaikkia omia tekemisiä ja ajatuksia tosiaan tarvitsekaan kaikille jakaa.

Kristina

Niin,ei ole mikään pakko.Olet niin oikeassa.TArkoitan,ei ole pakko näyttää narcistisiä kuvia,monta,itsestään ja avautua koko maailmalle.Elämä on siinä ihana että voi olla itsensä kanssa rakkaansa kanssaja ystävinsä kanssa,yhdessä,kunnioittaen toisiaan.Siihen en tarvitse näyttää koko elämäni kuvin.Silloin jotain puuttu siitä henkilöstä.Sanoisin itsetuntemus ja rakkaus itseensä,minänä.Voi hyvin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat