Saattohoidossa oleva Hanna, 32: ”Lapseni voivat muistella minua metsässä, kun tuuli suhisee puissa”

"Kun ajattelen metsää, on jollakin tavalla helpompi ajatella myös kuolemaa – tai edes yrittää ymmärtää. Sekin on paljon, sillä vasta 32-vuotiaana kahden pienen pojan äitinä ei olisi vielä minun aikani kuolla.”

Hannalla ei ole enää paljon aikaa jäljellä. Ystävät päättivät hankkia hänelle luonnonsuojelualueen, pienen palasen ikimetsää. ”Luonnon kiertokulun miettiminen auttaa minua hyväksymään lähestyvän kuoleman edes vähän paremmin”, kahden pienen pojan äiti sanoo.Lue koko juttu

Saattohoidossa oleva Hanna, 32: ”Lapseni voivat muistella minua metsässä, kun tuuli suhisee puissa”

Kommentit (11)

Vierailija

vaikea kirjoittaa kyynelten sumentamin silmin. Eikä löydy sanojakaan, vaan hiljainen rukous Hannan ja rakkaidensa puolesta.

  • ylös 66
  • alas 17
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ystävä

Rakas Hanna! Voimia ja osanotto! Kunpa löytäisin lohdittavia sanoja surullisen asian keskellä. Muista kuitenkin, että Jeesukselle mikään sairaus ei ole mahdottomuus! Ja kääntymällä hänen puoleensa, ottamalla hänet elämääsi, varmistat taivaspaikan, missä on mahdollisuus vielä tavata lapsesi myöhemmin.. sen ratkaisun voi tehdä vaan täällä maan päällä ollessaan. Rukoilen sinun ja perheesi puolesta! Jumala rakastaa sinua!!

  • ylös 35
  • alas 41
Vierailija

Tämän myötä voimia. Netistä löytämäni ajatelma.

"Et ole ikiunessa. Et ole poissa. Olet tuhat tuulta puistikossa. Olet valon välke aallokossa. Olet timantti hankien loistossa. Et jättänyt meitä. Et ole vaiti. Olet lintujen laulu taivaalla. Olet kuiskaus viljapellolla. Olet henkäys rakkaasi poskella."

  • ylös 16
  • alas 5
Ikuinen elämä

Vaikka minulla on vakaa usko ikuiseen elämään, on surullista kuulla, kun joudut jättämään maan ja maan ihmiset, lapsesi, miehesi ja ystäväsi noin nuorena. Voimia Sinulle ja perheellesi sekä ystävillesi!  <3
Pikkuveljeni kuoltua sain valtavasti lohtua William Steadthin kirjoittamasta kirjasta Sininen saari. Siinä kerrotaan elämästä korkeammassa ulottuvuudessa tämän maan elämän jälkeen. Kirjaa on sanottu maailman kauneimmaksi kirjaksi, ja sitä se onkin. Se on hyvin vanha, mutta siitä otetaan joskus uusia painoksia Akateemiseen kirjakauppaan. Myös divareista sitä voi joskus saada, ja se voi löytyä kirjastosta, jos ei hyllystä, niin kirjaston varastosta.

Kirjassa kerrotaan taivaamme olevan sellainen, joksi sen olemme elämässämme kuvitelleet. Taivaan kerrotaan olevan ajatusten maailma, jossa kaikki ajatukset muuttuvat todeksi joskin moninkertaisesti, esim. omaisen haudalle tuoma kynttilä ja kukka kynttilä- ja kukkamereksi siinä paremmassa ulottuvuudessa. Läheisteni haudalle kukkia viedessäni ajattelenkin, miten kimppu muuntautuu heille kauneudessaan ja määrässään moninkertaisena. Toivon, että Sinun ajatuksissasi taivaassa on ihania solisevia puroja, metsää, lintujen laulun täyttämiä lehtoja, tuomen tuoksua, aurinkoa ja lämpöä tuulen hyväillessä uskomattoman kauniita kasvojasi.  <3 

  • ylös 11
  • alas 5
Vierailija

Ei kauniimmin täältä lähteä vois,kuin nukkua,nukkua hiljaa pois. Lepää rauhassa Hanna

  • ylös 12
  • alas 7

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat