Äiti, olisitpa kertonut tämän vanhenemisesta

Äideiltä oppii valtavasti, mutta kaikesta hekään eivät muista kertoa. Varsinkaan siitä, mitä ikääntyminen oikeasti on.Lue koko juttu

Äiti, olisitpa kertonut tämän vanhenemisesta

Kommentit (3)

Vierailija

Olen yli 60 v enkä ole kokenut muuttuneeni näkymättömäksi. En ole kokenut että minut jotenkin sivuutettaisiin tai jätettäisiin huomiotta. Kuuloni on vähän alentunut, mutta kukaan ei ole suhtautunut pilkallisesti tai muuten oudosti, jos pyydän joskus toistamaan. Virkeät, lapsen ikäiset työtoverit eivät ole minusta innokkainakaan  "energiapatukoita", vaan oikeasti virkeitä ja ammatistaan innostuneita, niinkuin minäkin olin  - ja muuten olen edelleenkin! Ihanaa on kun saa työskennellä työyhteisössä,  jossa on eri ikäisiä. Minä olen selkeästi seniori, mutta huomaan sen vain siinä, että minua arvstetaan ja minulta kysellään neuvoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Marja-Terttu

Vanheneminen on yhtä aikaa traagista ja helpottavaa. Se on fyysistä rappeutumista ja psyykkistä kypsymistä. Se on luopumista, mutta myös uuden opettelua. Se on elämänmittainen tie, joka aina välillä saa havahtumaan: Hyvänen aika, mihin vuodet ovat hujahtaneet? Kuka tuo peilistä katsova vanha nainen on?

Kiinnostavaa asiaa ikääntymisestä naisen näkökulmasta: www.niceroom.net

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat