Nappaa valmiit Facebook-päivitykset koko kesäksi: näin lomailee täydellinen nainen!

”Tytär pääsi oikikseen, lääkikseen ja teatterikorkeaan. Pliis sanokaa mitä valitsen? Tai siis mitä tyttäreni valitsee?”

Kopioi tästä Facebook-päivitykset, joilla luot itsestäsi täydellisen naisen myös kesällä. Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (21)

Turhuuden markkinat

Naisen osa raatajan osa, lomallakinko. Missä hieronta, savusauna, valmis ruokapöytä, lahjat ja muu itselle annettava. Jakamisen iloa.

TupuTii

Turhuuden markkinat kirjoitti:
Naisen osa raatajan osa, lomallakinko. Missä hieronta, savusauna, valmis ruokapöytä, lahjat ja muu itselle annettava. Jakamisen iloa.

Luin vahingossa että "hierontasauva" :P 

Muutoin kuin serkkuni sanomaa: "...perinteeksi tulleella Savonlinnan oopperajuhlilla olimme..." ja sitä rataa!

Pah

Olen poikkeus valtavirrassa, sillä ei naurattanut. Mulla on takana pitkä ja raskas taival ja yksi seikka, mikä antoi virtaa vaikeana aikana jokaiseen päivään oli se, kun seurasin "onnellisia" postauksia facessa. Me ei voida tietää, vaikka kuinka paska päivä kirjoittajalla on, mutta koska ajatuksia on jokaisen päässä triljoonittain joka päivä, se voi olla kuitenkin juuri sillä hetkellä oleva ajatus, joka päätyy postaukseen. Ja mitä väliä, vaikkei olisi todellista? Jokaisella on vapaus kirjoittaa facessa juuri sitä, mitä haluaa. Kaikki eivät halua kaataa toisten niskaan oksennustauteja, masennusta, rahattomuutta tms - > kyllähän mielensäpahoittajan jutut toimivat tutkitusti kuten passiivinen tupakointi. Miksei siis keskittyä hyvään?

N35

Ei jumalauta....!
Lapset sitä, mies tätä, lapset sitä, äiti tätä... Olikohan kahdessa vinkissä kahdestatoista kyse ihan vain naisesta itsestään?!

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat