Mansikkakakku

Mansikkakakku

Lukittu
Täytä kakku edellispäivänä, koristele mansikoilla seuraavana.

Mehevän mansikkakakun perusta on kuohkea sokerikakkupohja ja runsas täyte. Tällä ohjeella olet kakkumestari huomaamattasi.Lue koko juttu

Kommentit (4)

Hei,

tarkennatteko/korjaatteko rahkan määrän:

Täyte
1 l (noin 500 g) mansikoita
2 dl kuohukermaa
1 prk (125 g) maitorahkaa
½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria

Koristeluun
1 l (noin 500 g) mansikoita
3 dl kuohukermaa
½ prk (125 g) rahkaa

Vierailija

Minäkin olisin kaivannut tarkempaa tietoa rahkan määrästä, mutta ilmeisesti 3 vuodessa sitä ei olla ehditty vielä selvittää?!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tein äitienpäiväksi ja superhyvä kakku tuli, herkullinen ja kaunis! Teen varmasti pian uudestaan. Laitoin täytteeseen rahkaa 250 g, eli yhden purkillinen ja kuorrutukseen 125 g, puolikkaan.

anemone63883

Pikku kuittailu on aina hyvästäkö?
Hyvä maukas kakku tuli maalaisjärjellä stadin tytsylle kiitos ja hyvää kesää mansikkasuille?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat