Taksiautoilija Outi Rapanen: ”Lähdin asiakkaan seuraksi ulkomaille ennen saattohoitoa – hänellä ei ollut muitakaan”

Taksinkuljettaja voi joskus olla ainoa ihminen, jolle asiakas viikon aikana puhuu.

MINÄ KUUNTELEN, OSA 1/4. Miljoona suomalaista kokee itsensä yksinäiseksi. Ketkä kuuntelevat heitä, joilla ei ole ketään muuta? Juttusarjan ensimmäisessä osassa tavataan helsinkiläinen taksiautoilija Outi Rapanen, 58.Lue koko juttu

Taksiautoilija Outi Rapanen: ”Lähdin asiakkaan seuraksi ulkomaille ennen saattohoitoa – hänellä ei ollut muitakaan”

Kommentit (5)

Joillakin on oikeasti kiire

Onpa pyyteetön ihminen. Minulla ei ole aikaa eikä mielenkiintoa tuollaiseen, hyvä jos jollakin on. Mutta ihmettelen, jos taksin kuljettaja paheksuu asiakkaita kännykän selailusta! Kai moni ennemmin hoitaa omia asioitaan kuin pitää kuskille seuraa kun maksaa jo itsensä kipeäksi kyydistä. Tai jos työnantaja maksaa, niin paras onkin tarkistaa työmailit matkan aikana.

  • ylös 2
  • alas 11
Ajattele mitä luet,älä lue nii...

Pointtihan olikin siinä, että voishan sen koneen laittaa pois siksi aikaa,että kykenee edes tervehtimään ja lopussa vaikka kiittämään kyydistä.. ja toinen asia oli, että tän nyky tekniikan takia ihmisillä ei ole enää aikaa toisilleen niin kuin ennen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Serena

Hetkinen, kyse oli siitä että ei edes heitä sanota vaan räplätään vaan puhelinta. Jotain pientä sivistystä ihmisellä silti voi olla vaikka onkin kamala kiire olla yhteyksissä puhelimessa koko ajan. Tästä on kyse. Eli nimimerkki Joillakin on oikeasti kiire mieti vielä miten kohtelet kanssaihmistä...

Mikke

Outi on upea ihminen. Erittäin sydämellinen ja myötäelävä. Moni, minäkin voisi ottaa mallia hänen asenteestaan.

Tavallinen ihminen

Kysehän on peruskohteliaisuudesta ja toisen ihmisen huomioimisesta kohdattaessa. Kun ollaan samassa tilassa kuten taksissa, niin kyllä siinä kuuluu kohteliaisuuden vuoksi muutama sana vaihtaa. En ihmettele että ihmiset vieraantuu toisistaan kun tällaiset normaalit asiat jätetään tekemättä. Ei ole kyse mistään ajankäytön tehostamisesta mielestäni.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat