Ravitsemusasiantuntija: ”Monet eivät tiedä, että kasvisten syömisellä on selkeä yhteys mielialaan”

Kasviksia kannattaa opetella syömään satokauden mukaan – maukasta ja edullista!

Ravitsemusasiantuntija Patrik Borgin mielestä kasvisten tärkeyttä ei ole vielä ymmärretty. ”Kasvisten syömisestä pitäisi ravintokeskusteluissa puhua paljon enemmän, sokereista ja rasvoista vähemmän.”Lue koko juttu

Ravitsemusasiantuntija: ”Monet eivät tiedä, että kasvisten syömisellä on selkeä yhteys mielialaan”

Kommentit (4)

Eva.

Jo kasvisten lisääminen vaikuttaa itsemurhariskiä pienentävästi.
Ja ovathan vihannekset ja hedelmät paljon kauniimmän värisiäkin syötäväksi kuin joku jo mädäntymään alkanut lihankimpale.

  • ylös 17
  • alas 20
Vierailija

Ei kannata syödä mädäntynyttä lihaa, huomattavasti herkullisempaa ihan tuoreeltaan. 

En voi ymmärtää tätä käännyttäjävegaanien jatkuvaa märssytystä mädästä lihasta. Eivät kai hekään syö kasviksiaan mädäntyneinä ja homeisina, miksi sitten liha olisi yhtään sen mädäntyneempää? Halpaa mielikuvamarkkinointia oman käännytysagendan lomassa.

  • ylös 18
  • alas 17
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kasviksia olisi kivempi syödä enemmän jos niiden laittaminen ei olisi niin raskasta ja aikaavievää. Kurkku, tomaatti ja paprika melkein ainoat joita voi syödä pelkän huuhtelun jälkeen.

Trukom

Miksei muka antioksidantteja saa pillereistä?  Taas oli kyse ilmeisesti asiantuntijan asenteellisuudesta...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat