Usein kysytyt kysymykset: Lukijoiden blogit

Usein kysytyt kysymykset: Lukijoiden blogit

Täältä löydät vastaukset useimpiin lukijoiden blogeja koskeviin kysymyksiin. Artikkeli täydentyy jatkuvasti.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (27)

Nyt tämä menee ihan painajaiseksi: "Toinen käyttäjä on joko muokannut sivun sisältöä tai olet jo lähettänyt muutokset sivulle. Tämän seurauksena muutoksia ei voitu tallentaa." 

Antaa tällaisen ilmoituksen kun yritän tallettaa blogipostausta

Jokainen voi olla kokki

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei ikävä kyllä vastausta ei ole tullut eikä juttua voi edelleenkään jakaa. Nyt uuden torstaipostaukseni kanssa on uusia ongelmia eli en pysty itse tallentamaan sitä. ... tai minun pitää tallentaa se ensin muualle että uskallan sulkea sen. 

Jokainen voi olla kokki

Moi Pii, ja pahoittelut vastauksen viipymisestä! Jostain syystä näen nämä viestit vasta nyt... Tuo ensimmäisessä viestissä mainitsemasi ilmoitus tulee yleensä silloin, kun olet jo kerran painanut Tallenna-nappulaa ja klikkaat sitä liian nopeasti uudestaan. Minulle käy noin usein, koska olen välillä verkkoa nopeampi :) Yleensä mitään vahinkoa ei kyllä tapahdu. Jos vaiva on jatkunut, meilaa suoraan minulle ja ota kuvakaappaus ruudusta, ole kiltti.

Hei, onko mahdollista laittaa oman blogin sivu"palkkiin" frontpage hit counteria (siis sellaiselta sivulta josta siihen voi linkin hankkia tätä tarkoitusta varten) ja jos voi, niin mistä (blogin asetuksista tms)löytyy se kohta jonne sen saa kopioitua?

Larissa /Puhekuplia-blogi

Marianne1234

Hei! Ajatuksena olisi perustaa käsityöblogi ja myöhemmin ehkä blogille fb sivu jossa voisin satunnaisesti joitain töitä ehkä myydäkkin.. lueskelin noita sääntöjä eikä ihan selvinnyt että onhan se sallittua linkittää blogista sitten sinne fb sivuun vaikka sielä olisi myös jotain myytäviä juttuja?:)

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat