Itketkö helposti? Tässä viisi syytä, miksi se tekee sinusta vahvan ihmisen

Oletko huomannut, että itkemisen jälkeen olo on usein jotenkin kummasti parantunut?

Itku ei ole merkki heikkoudesta vaan rohkeudesta. Lue koko juttu

Itketkö helposti? Tässä viisi syytä, miksi se tekee sinusta vahvan ihmisen

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Itsellä oli joskus paha olla mutta itku ei tullut. Keksin katsoa kaverin hautajaiset videolta ja johan tuli itku. Kyllä helpotti

  • ylös 16
  • alas 8
:)

Ihanaa että me olemme erilaisia siinä missä toinen itkee pakahtuakseen, toinen vähän herkistyy. Onneksi en ole kuin sinä, koska olen minä ja ei ole toista samalla tavalla reagoivaa ja kokevaa ihmistä. Jos haluat ajatella että olet parempi tai huonompi, se on sinua, ei minua. Mutta ihanaa elämää sinulle sellaisena kuin olet.

  • ylös 14
  • alas 4
Kyynelsilmä

Itken helposti. Useimmiten toisen tilanteeseen samaistuessani. Positiivisen asian äärellä kaikkein eniten eli jos joku esim jännittää esiintymistä ja onnistuu tilanteessa, olen niin iloinen toisen puolesta, että saan kyynelet silmiini.
Toiselle positiivisen palautteen antaminenkin useimmiten herkistää itseni lähes itkun partaalle.
Ja jos jollain on suru vaikkapa läheisen kuoleman vuoksi, itken tilannetta.
Tunteellisten tv-ohjelmat, lasten kouluesiintymiset, ne ne vasta hetkiä ovatkin.

Ei todellakaan aina niin helppoa oloa! Vahva empatiakyky toki auttaakin monissa tilanteissa.

  • ylös 12
  • alas 6
Sara13v

Olen erittäin itkuherkkä. Tänäänkin tulin kotiin Pariisista missä olin 5 vuotiaan pikkuserkkuni äitin ja medän mummon kanssa. Olimme siellä viisi päivää, ja nyt kun pitäisi mennä nukkumaan niin itkettää hirveesti, mua itkettää aina kaikkien reissujen jälkeen oli ne mitä reissuja tahansa. Mistä tämä johtuu ja onko ketään samanlaisia?olisin kiitollinen jos vastaisitte

Sara13v

Johanna-äityliini

Hei Sara!
Katsoin että eikö kukaan ole vastannut sinulle! ❤ Toivottavasti olet pohtinut tätä ääneen jonkun kanssa.
Luulen että ensinnäkin väsymys voi vaikuttaa. Jos on jo valmiiksi itkuherkkä, niin väsymys herkistää selkeästi lisää. Toisekseen ajattelen, että se reissu on kuin juhlaa, ja sieltä tavalliseen arkeen palaaminen voi aluksi tuntua vaikealta. Se tunne kyllä tasoittuu pian, itselläni vie pari päivää. Itke vain, se helpottaa, ja vie suurimman surun mennessään! Ne reissut ja muut ovat kuitenkin sen itkun arvoisia. ?

kaija ki

Itken aika herkästi, useinkaan en surusta vaan onnesta tai liikutuksesta. Kerran yllätin itseni itkemästä leikkuulaudan ja ihanien sienten ja kasvisten äärellä. Tuli niin suuri liikutus, että saamme valmistaa ja syödä aivan ihania kotimaisia ruokia.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat