Paras lihapullaresepti ikinä! Meri-Tuulin vinkeillä teet pyöryköistä ekstramehevät ja -maistuvat

Ekstramehevien lihapullien salaisuus on niiden koostumuksessa – älä unohda korppujauhoja ja kypsennä pullerot miedossa lämmössä.

Tiesitkö, että lihapullat kannattaa tehdä erittäin pehmeästä taikinasta ja paistaa matalassa lämpötilassa? Entä vältätkö korppujauhoja? Lue ruokabloggaajamme Meri-Tuuli Väntsin viisi lihapullaniksiä ja lupaamme, että löydät täysin uuden (ja parhaan!) tavan tehdä lihapullasi.Lue koko juttu

Kommentit (2)

Bobble Poof Earflap

Laitan levän sijaan kauraryynejä lihapullataikinaan. Kaurahiutaleet voi vähän hienontaa jauhomaiseksi. Samoin yllä mainittu sipulin käsittely todella hienoksi on tärkeää. Tulee supermaukkaita lihapullia. Mummin ja äidin resepti.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat