Kärsitkö sukkahousuista? Tässä ratkaisu 5 yleiseen pulmaan

Ne hajoavat, kutittavat eivätkä nouse tarpeeksi ylös. Nyt se kaikki loppuu! Lue, miten pääset sukkahousupulmista.Lue koko juttu

Kärsitkö sukkahousuista? Tässä ratkaisu 5 yleiseen pulmaan

Kommentit (11)

Astarte

Olen lopettanut sukkahousujen käytön lähes kokonaan. Ei ole sukkahousuongelmia. Käytän leggareita tai stay up -sukkia.

  • ylös 13
  • alas 14
näin minä

Käytän todella harvoin nailonisia sukkahousuja.Yleensä käytän pitkiksiä tai villaisia sukkahousuj.

  • ylös 13
  • alas 9
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mamma Pia

Minulle kelpaavat isojen poikien hylkäämät pitkälahkeiset kalsarit vallan hyvin. Lämpimänä vuodenaikana riittävät farkut tai muut pitkikset, tai joskus shortsit. Kesähelteellä mekon kanssa vain palaat sääret ja sandaalit. Se sallittaneen suonikohjuttomalle.

  • ylös 23
  • alas 24
p.p.

Käytän sukkahousuja viikottain, stay-uppeja silloin tällöin. Myös 3D-sukkahousut on kokeiltu. Menivät kyllä muutaman käyttökerran jälkeen teräosasta rikki halpikset kun olivat. Kantavahvikkeellisia sukkahousuja vielä joiltakin valmistajilta löytyy. Ostan aina kun eteen sattuu.

Joissakin sukkahousuissa ei ole lainkaan lycraa. Ovat ilmavamman tuntuisia päällä mutta rypistyvät esim. istuessa ja ovat karkeammat ihoa vasten. Hyvälaatuisia sukkahousuja ei juuri tunne jalassaan. Varmaankin juuri tuon päällystetyn lycran vuoksi.          

  • ylös 29
  • alas 15
Ei kiristä enää

Sukkiksista voi hyvin leikata terän saksilla pois. Ei sukkikset kiristä, haaraosa ei kiristä eikä sukkikset hajoa helposti. Olen jo vuosia toiminut näin ja homma toimii hyvin varsinkin housujen kanssa.

Vierailija

Kun joskus on sukkikset pakko pukea, suosin äitiyssukkahousuja, eivät jää puolitiehen.

visupirkko717

Käytetyt ja rikkinäiset sukkahousut voi viedä kirpputoreille myyntiin. Itse olen vienyt ja kaupaksi ovat menneet.

  • ylös 1
  • alas 12
183 cm karju

Naiset saavat kaikesta ongelman. En tunnista mitään noista ongelmista. Käytän talvella päivin ja öin. Ennen käyttöä kastelu. Kuivuvat minuutissa päälle puettuina.

Inhoan sukkahousuja yli kaiken mutta pakko käyttää koska käytän pääosin hameita. Olen 160 cm "pitkä ja painan 60 kg mutta siitä huolimatta joudun käyttâmään 44 - 46 koon sukkahousuja ja siitä huolimatta vyötärö kiristää. Kuhnertin sukkahousut ovat parhaat mutta nekin kiristävät vyötäröltä. Onko kellään vinkkiä ei-kiristävistä sukkiksista?

p.p.

Juu no Wolfordilta löytyy sukkahousut, joissa on säädettävä (leikattava) vyötärönauha. Malli on Comfort Cut 40. Siis 40 denierin sukkahousut. Kalliinpuoleiset tietysti kun on Wolfordit. En ole kokeillut kun ei ole tarvetta tuollaisille sukkahousuille. Viime aikoina olen käyttänyt paljon Prisman House-sukkahousuja. Ohuemmista 20 den sukkahousuista paksumpiin villasukkahousuihin. Miellyttäviä olleet jalassa kaikki, istuu hyvin ja sopivat koot löytyi heti eikä kiristä mistään. Ohuempia tietysti jo mennyt rikki muutamia. Nytkin on jalassa saman merkin 150 denierin sukkahousut. Tuntuu hyvältä ihoa vasten eikä kiristä vyötäröltä. Kunertin sukkahousuja käytän myös usein. Mukavia päällä nekin. Kuten myös Falken sukkahousut.        

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat