Nyt laitamme joulukarkit paremmuusjärjestykseen! Äänestä suosikkiasi

Nyt laitamme joulukarkit paremmuusjärjestykseen! Äänestä suosikkiasi

Marmeladia vai suklaata? Jouluna on mistä valita.

Makuasioista saa kiistellä! Jokaisella meistä on jokin makeinen, jota ilman ei joulu tule. Kerro mikä on sinun joulukarkkisuosikkisi! Viekö vihreä kuula ykkössijan? Löytyykö Budapestin rakastajia?Lue koko juttu

Kommentit (11)

Vierailija

Budapestejä ei tulisi ikävä, vaikka lopettaisivat valmistamisen heti. Ne ovat aivan hirveän makuisia. Olen inhonnut niitä jo lapsesta asti. Konvehdit sitä vastoin kuuluvat jouluun - kaikkia muita karkkeja saa ympäri vuoden.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Erilainen 64v

Pandan Juhlapöydän konvehdit ovat maailman tylsimpiä. Äitini toi niitä aina vuosikausia, laitoin ne heti kiertoon. Belgialaiset suklaat ovat maailman parhaita. En myöskään pidä lainkaan Fazerin Sinisestä, en ymmärrä miksi sitä jotkut suorastaan himoavat.

Vierailija

Wiener Nougat, ainoa suklaan kaltainen karkki, jota voin maitoallergikkona syödä ilman oireita. Mon Cheri ja After Eight veisivät ykkössijan, jos niitä vielä voisin syödä.

Taimikki

Minä olen niin vanha ettei muita kuin budapestejä ollut. Aikakaan isä ei tuonut kaupungista muuta maksapateen lisäksi. Aikaisin kun tottuu niin siitä tulee tapa.

Vierailija

Wienernougat oli ennen paras, mutta sen reseptiä muutettiin ja nyt se maistuu vain rasvalle.

Ei joulua ilman

BUDAPEST on PARASTA IKINÄ!!! Onneni on, kun kukaan muu perheestäni ei tykkää niistä! Mieltymys säilyy, kun ne kuuluvat vain Jouluun. Vähintään neljä rasiaa syön yksin!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat