Marianne, 36, käyttää 100 vuotta vanhoja kenkiä ja pukeutuu vintageen – katso kuvat upeasta tyylistä

Marianne, 36, käyttää 100 vuotta vanhoja kenkiä ja pukeutuu vintageen – katso kuvat upeasta tyylistä

Marianne neuloi keltaisen neuleen 1930-luvun ohjeen mukaan. Röyhelö on hieman alkuperäistä pienempi. Myös hame on itse kaavoitettu ja ommeltu 1930-luvun mallin mukaan.

Monella Marianne Niemelän, 36, vaatteella on ikää 100 vuotta. Hän ihailee menneiden vuosikymmenten tyyliä, ja ompelijana hänelle tärkeää on vaatteiden kestävyys.Lue koko juttu

Kommentit (9)

Tutulta näyttää

Tutulta näyttää, vintiltä löytyisi sellainen villakangastakki turkoosina, koko on jotain 40-42, mutta hihat sen verran lyhyet, että pienempikin ihminen voi sitä pitää. Tuplareunainen kaulus ja isot napit. Pitänee ottaa itse käyttöön.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Nättejä vaatteita. Harmi vaan kun oikeasti vanhoja vaatteita on vaikeaa löytää hajuttomina, yleensä haisee tunkkaiselle, homeelle, kellarille... vielä pesunkin jälkeen. Tästä syystä on menneet roskiin lähes kaikki vanhemmilta sukulaisnaisilta perityt kauniit vaatteet ja asusteet.

Vierailija

Ei huono. Minua kiinnostaisi kuitenkin, miten tuo baskeri pysyy päässä? Itsellä pitää olla pipo syvällä päässä jos meinaa, että pysyy.

Vierailija

Ennemmin anna eteenpäin kuin heitä roskiin. Tyhmintä mitä voi tehdä on roskis. Harrastajilla on keinosna saada hajut pois ja kirjata vialliset.

Olivia

Vierailija kirjoitti:
Harmi vaan kun oikeasti vanhoja vaatteita on vaikeaa löytää hajuttomina, yleensä haisee tunkkaiselle, homeelle, kellarille... vielä pesunkin jälkeen. Tästä syystä on menneet roskiin lähes kaikki vanhemmilta sukulaisnaisilta perityt kauniit vaatteet ja asusteet.

Hajut voi poistaa mm. lisäämällä etikkaa huuhteluveteen tai pitämällä tekstiiliä soodakupillisen kanssa pari viikkoa pussiin suljettuna. Se että ei itse osaa poistaa hajuja tekstiileistä ei suinkaan tarkoita että se on mahdotonta. Itselläni on kattava valikoima vintagevaatteita 10-luvulta 70-luvulle eikä niistä mikään haise tunkkaiselle. Ne on korjattu ja puhdistettu asiaankuuluvasti ja ovat sen jälkeen kestäviä käyttövaatteita.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat