Pappi Salla Autere: ”Synnit korostuvat kirkossa liikaa, siellä pitäisi tanssia ja taputtaa”

Pappi Salla Autere: ”Synnit korostuvat kirkossa liikaa, siellä pitäisi tanssia ja taputtaa”

Salla Autere haluaa kirkon näkyvän kaduilla ja baareissa. ”Jos emme hyväksy erilaisuutta, kirkko saa laittaa lapun luukulle.”

Kirkon pitää rentouttaa tunnelma, jos se ei halua laittaa lappua luukulle, sanoo pappi Salla AutereLue koko juttu

Sivut

Kommentit (23)

Tuittu

Pysyn kirkosta eronneena juuri tämän syrjimisen takia, esim. Homonuorella on ihan riittävän vaikeaa jo muutenkin. Kirkon tulisi tukea eikä syyllistää. Vanhoilliset vastustaa mutta maailma muuttuu. Hyvä Salla!

Konna

En hyväksy milläänmuotoa naisia pappeina enkä homoparien vihkimisiä. Jos joku niin tekee, se on kuitenkin hänen syntinsä, ei minun. Tahtoisin kuitenkin palvella Herraa hänen huoneessaan, en siellä missä pilkkaajat istuvat. Siksi käyn ortodoksipalveluksissa, vaikka virallisesti luterilainen olenkin. Luther kyllä olisi kauhuissaan, jos näkisi mitä hänen puhdistamassaan kirkossa nykyään touhutaan. Jumala on armollinen, mutta Jumalan pilkka on vakavin synti. Herra vihaa syntiä ja kehoittaa ihmisiä sitä välttämään. Kukaan ei pysty synnittä elämään, paitsi Jeesus. Armosta syntejään voi katua ja ne voi saada anteeksi, mutta ei se tarkoita sitä että haureutta harrastetaan tieten tahtoen. Toivon että lut.kirkko eroaa kahdeksi erilliseksi seurakunnaksi; toiseen homovihkimiset ja naispapit laulamaan heviä, toiseen raamattua kunnioittavat. Silloin molemmat saisivat tehdä kuten tahtoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat