Pitkä parisuhde ja 20 tärkeää pientä sanaa

Lukittu

Katse. Kosketus. Enkeli. Yksinäisyys. Katkeruus. Kaikkiaan 20 tärkeää sanaa – etenkin parisuhteessa, joka on kestänyt vuosikymmeniä.Lue koko juttu

Pitkä parisuhde ja 20 tärkeää pientä sanaa

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tuosta taitaa puuttua kumppanin kunnioitus? Kun itse menin naimisiin luki vanhemmiltani saamassamme lahjassa "Kunnioittakaa toisianne" Sillä opilla he olivat pitkan parisuhteen yhdessä isäni kuolemaan saakka. Itse unohdin kunnioituksen ja ero tuli.

  • ylös 21
  • alas 17
30 vuotta yhdessä

Tuo kunnioitus on tärkeää. Arvostaa toista ja osoittaa arvostus. Että ei mollaa toista ainakaan julkisesti. 

Appivanhempani eivät kunnioittaneet toisiaan ja toistensa työtä pätkääkään ja ero tuli kun molemmat jäivät eläkkeelle ja pois työelämästä. Nyt on kaksi yksinäistä vanhusta.

  • ylös 22
  • alas 16
Pihlamaaria

Viisikymmentäkolme vuotta yhdessä.  Yhteinen arvomaailma, toistenmme kunnioitus,  hervoton huumori,  riidat puretaan ja sovitaan. Ikinä ei mykkäkoulua. Näillä eväillä eteenpäin ja kiitollisuus siitä että on saanut elää pitkän elämän toisen kanssa. 

  • ylös 11
  • alas 4
sanat ja teot

Kauniiden sanojen lisäksi on tärkeä panostaa molempien haluihin ja hyvinvointiin johon kuuluu myös makuuhuoneeseen liittyvät leikit. Löysin aika hyvän artikkelin viidestä huonosta tavasta vällyjen välissä.. Artikkelin löydät tästä

Yhteistä aikaa

Kunnioitus ja rehellisyys on tärkeää parisuhteessa, mutta niin on myös seksi. Oma parisuhde oli kunnon koetuksella ja meni kuukausia, että makuuhuoneessa vain nukuttiin. Kerran sitten otimme asian puheeksi, ja molemmat luulivat, että toista ei kiinnostanut. Meillä molemmilla oli ollut kiireitä, murheita, stressiä ja työvuorot eivät oikein myöskään natsanneet (toinen teki yötä ja toinen aamua). Edelleen yhteinen aika on välillä kortilla, mutta nyt ollaan sovittu, että aina kun ehditään, niin vietetään yhteistä spesiaali aikaa ilman häiriöitä. Seksi on siis mielestäni tosi tärkeää parisuhteessa ja pahimmillaan sen puute voi romuttaa koko yhteiselon. Tässä artikkelissa on mielestäni sanottu hyvin, miten toimia jos seksielämä meinaa tyrehtyä.

Sekspertti

Samaa mieltä yllä kirjoittaneen kaverin kanssa. Henkkoht sain hyvää ajateltavaa tästä seksivinkit-artikkelista. Joskus 20 sanaa ei riitä, vaan tarvitaan tekoja. Ja oikeasti "pakottamalla" itsensä olemaan aktiivisempi, myös seksielämä usein pelastuu.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat