Entinen projektipäällikkö Susanna jätti kaiken ja muutti Indonesiaan

Susanna Pätäri teki paljon töitä ja suoritti elämäänsä. Eräänä aamuna hän ei enää jaksanut.Lue koko juttu

Entinen projektipäällikkö Susanna jätti kaiken ja muutti Indonesiaan

Sivut

Kommentit (53)

suoritusyhteiskunta

Meillä on vain yksi elämä, sitä ei tule elää katkerana ja kyynisenä marttyyrinä, tällainen tulee monista kommenteista vastaan. Muistan lukeneeni tutkimuksen, jossa tutkittiin mitä ihmiset katuvat eniten kuolinvuoteellaan länsimaissa. Ensimmäisenä oli se, että on tehnyt elämässään liikaa töitä, aikaa on jäänyt liian vähän aidoille asioille, jotka ovat itselle merkityksellisiä. Sitä virhettä en itsekään halua tehdä. Työ on vain työtä.

Itse olen valinnut työskentelyn suomalaisessa pikkukylässä, elämänmeno on rauhallista, vaikka itse työ tietenkin vie paljon aikaa.  Mutta heti töiden jälkeen pääsee rentoutumaan Suomen luontoon. Ymmärrän kyllä myös halun päästä lämpimiin maihin, kauas tästä suoritusyhteiskunnasta. En aio kuolinvuoteella katua sitä, etten ehtinyt elää omaa elämääni töiden takia.

Vierailija

Miksi olet sotkenut itsesi? Puhdas iho on kaunis, miksi haluat näyttää linnagimmanarkkarille?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Autoavaimen toimittaja

Tulin vaan sanomaan, että Patzy on hieno ihminen! Näin silloin vuonna 2005 Jörisrockissa.

justiina

samastuin kirjoitukseen täysin..olen tuntenut näin yli 10v. tämä olisi suurin haaveeni..mutta minä en voi sitä toteuttaa kun lapsia en voisi ottaa mukaan enkä voisi heitä jättääkkään..

Vierailija

Aikansa kutakin, kun terveys säilyy. Kun rupee terveys rapistumaan, niin tyttö palaa takuulla suomeen.

Krista

Oli kyllä inspiroiva tarina. Varsin mukavaa oli lukea, kuinka joku oli uskaltanut tehdä irtioton tästä arjen puurtamisesta. Varsinkin eläimistä huolehtiminen on hienoa. Lämpimissä maissa on usein paljon kodittomia eläimiä ja varsinkin koiria on kadulla paljon. Moni myös tekee järjestöjen kautta pieniä lahjoituksia, jotta paikalliset järjestöt saavat hankittua koiranruokaa ja muita tarvikkeita. Itse en ole uskaltanut lähteä vapaaehtoisena ulkomaille, mutta lahjoitan kuitenkin kympin kuussa eräälle yhdistykselle, joka hoitaa kodittomia eläimiä.

jesper

Miks kaikki länsimaalaiset jää gili trawanganille asumaan.no ehkä siksi että siellä on huumeet laillisia ja käytöstä ei rankaista toisin kun esim balin saarella.Sieltä saa kokkelia ja ihmesieniä suoraan baarista,joten mikäs siellä budjaillessa.

Itse Espanjassa

Olen käynyt Gili Airilla, joka niistä kolmesta saaresta on se ensimmäinen Lombokista käsin. Aikaa siitä matkasta on jo kohta 30 vuotta. Upeaahan siellä oli, täydellisen maagista kauneutta. Tuntuu ihan käsittämättömältä, että joku suomalainen nainen siellä asustaa vakkaristi. Mitenköhän hän sen oleskeluluvan ja työluvan sai? Olisipa kiva kuulla Susannan elämästä enemmän, tarkoitan ihan arkiasioita:))

Tarkennusta käsitteisiin

Miten niin"tyhjän päällä" ? Hänellähän on asumisoikeusasunto vuokralla, perintöä tiedossa ym rahaa. Tyhjän päällä, tarkoittaa kyllä ihan eri asiaa. Sitä paitsi yletön kissojen pito Indonesiassa, ei ole sen fiksumpi asia luonnon esim. uhanalaisten lintujen kannalta, kuin Suomessakaan.

Vierailija

Tässäkin nähtiin ettei ihminen ole onnellinen täysin toimettomana. Merkitystä tuo jonkin rakentavan asian tekeminen - kunhan välillä saa lepoakin. Läheiset ja työ, joka ei vain riistä vaan antaa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat