Kuinka saada mies siivoamaan?

Kuinka saada mies siivoamaan?

Lukittu

Äidin passaamasta pojasta on tullut siivoton aviomies. Mitä tehdä?Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (23)

Hely

En ole koko 32 yhdessäolovuotemme aikana antanut mieheni siivota. Arvostan häntä niin paljon etten anna hänen tehdä sitä. Minä huolehdin kodin ja mieheni autoon kuuluvat asiat. Meillä ei ole koskaan töistä riidelty. Olen luonteeltanikin palvelevainen, haluan palvella ja passata. Mies kiittää joka kerta kun olen siivonnut yms. vaikken sitä häneltä vaadi.

Vierailija

Hyvä Hely, aika epätasaisesti tuo kyllä menee. Autoon liittyviä asioita ei takuulla riitä joka päiväksi, mutta kodin siistimistä tarvitaan päivittäin. Tiedän tämän, koska hoidan itse oman autoni "asiat", niitä nyt on harvoin, vaikka auto on vanhakin. Takuulla ei teillä riidellä töistä, jos teet vapaaehtoisesti kaiken miehelle valmiiksi. Miehet ovat mestareita hankkimaan itselleen etuoikeuksia ja pitämään niistä kiinni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Roolit sekaisin

Meillä mies  siivoaa enemmän kuin minä. Lisäksi hän on se nalkuttava osapuoli. Meidän perhe-elämä on lähellä Ou nou-sarjan sketsejä. En tiedä missä vaiheessa tämä alkoi, olemme olleet yhdessä kohta 20v. Alussa teimme suurin piirtein saman verran ja yhdessä, lapsen myötä minun siisteysstandardit laskivat ettei muutama sukka siellä täällä haittaa ja tärkeintä on antaa lapselle aikaa. Miestä haittaa ne sukat joten hän siivoaa. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Voi ihanuus kun ei tarvi miettiä tuollastakaan asiaa, mielelläni siivoilen kaksi kertaa viikossa vain ja ainoastaan lapseni takia, miehiä täss'  mailmassa tarvita yhtään mihinkään, katoaisi mailmankaikkeuteen, niin olisi hyvä.-

Miten se lapsi on saanut alkunsa, pyhästä hengestä? 

kompormissi

Olisiko yksi vaihtoehto että pyydät että puolisosi tilaa kotiinne siivouspalvelun vaikkapa kerran tai pari kuukaudessa tekemään täyssiivouksen. Näin molemmat osallistuvat siivoamiseen jotenkin. Mies maksamalla siivouksesta ja sinä järjestelemällä päivittäin pienempiä asioita.

Ninskuli

Olisiko ideaa jos jakaisitte siivous vuorot, isännän vuorolla kävisi siivooja? Ja tietenkin hän maksaisi omasta kukkarostaan tämän.

Pilleri

Koettu on. Jätin imuroimatta ja mieheni oli yksin kotona. Naapuri tuli kylään ja oven aukaistuaan villakoirat juoksivat pitkin lattiaa. Mieheni sanoi, että kyllä häntä hävetti. Joskus jopa suostui imuroimaan. 😂

YrittänyttäEiLaiteta

Mies kyllä hoitaa osansa siivouksesta, mikä jako on sovittu kumpi tekee mitäkin. Mutta omien jälkien siivoaminen ei luonnistu. Jos vaikka olen laittanut ruoaksi ranskiksia ja kalapuikkoja ja hän ottaa viimeisenä, olen sitä mieltä että hänen tehtävä on siivota pelti ja paperi pois.

On kyllä kiva kun hän haluaa välillä yllättää ja tehdä ruokaa, mutta ei voi niitä jälkiä sitten siivota. Samoin jos häneltä on kertynyt vaikka tyhjät pullot ja sauna kaljatölkki pöydälle ne voi olla siinä vaikka viikon. Kun itse en tätä ymmärrä, miksei siivota niitä heti pussiin odottamaan kauppaan vientiä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat