Lukijan kirje: Yksinäisyys on vakava ongelma, johon pitää puuttua

Lukijan kirje: Yksinäisyys on vakava ongelma, johon pitää puuttua

Voimme keskustella ihmisten kanssa internetin välityksellä ympäri maailmaa, mutta samanaikaisesti saatamme olla yksinäisempiä kuin koskaan.Lue koko juttu

Kommentit (3)

Parempi nettielämä kuin ei sit...

Molempi parempi, ajattelen minä. Joillekin digitalisaatio saattaa tosiaan merkitä vain yksinäisyyden lisääntymistä, kun aikaa ei ole eläviin ihmissuhteisiin. Uskon kuitenkin, että useimmat läytävät netin ja elävän elämän välillä terveen tasapainon.

On myös niitä, joilla ilman nettiä ei olisi ihmissuhteita ollenkaan. Siksi yhteys netin välityksellä toisten kanssa on parempi kuin ei kontaktia ollenkaan.

Joidenkin elämässä netti ja virtuaalitodellisuus saattaa kehittyä ja kasvaa epäterveelle tasolle. Siksi esimerkiksi vanhepien on hyvä seurata lastensa nettielämää. Onhan siitä surullisia esimerkkejä muun muassa Oulun seudun skandaaleissa.

Olet oikeassa, että emme vielä tiedä, mitä netti ja virtuaalimaailma kaiken kaikkiaan vaikuttaa ihmisen kehitykseen.

Köyhyysongelma hoitoon

Iso, hoitamaton köyhyysongelma Suomessa, ei ole "yksinäisyyttä". Kiertoilmaisut miljoonan suomalaisen, köyhyysrajan alle pakottamiselle, saisivat jo riittää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Niinpä. Nyt saisi matalakorkoista lainaa. Pitäisi luoda työtä lainamiljardeilla. Jos nimittäin valtio ei tee mitään niin ei niitä töitä luo kukaan muukaan, paitsi orjatyötä palkalla jolla ei elä, ja nekin menee raksatöiden tapaan ulkomaisille halpatekijöille.
Ennen sai muutettua työn perässä, nyt on maapallo täytetty ihmisillä ja joka paikkaan satoja hakijoita.
Lisää tähän massasukupuutto, ilmastonmuutos ja globaali ahneus. Koskaan ei ole asiat olleet maailmanhistoriassa näin huonosti.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat