Saara, 38: ”Olen jumissa seksittömässä liitossa”

Saara, 38: ”Olen jumissa seksittömässä liitossa”

”Aloin ajatella, että Lauri ei rakasta minua. Jos hän rakastaisi, hän haluaisi rakastella kanssani.”

Lauri on torjunut vaimonsa Saaran vuodesta toiseen. Saara kertoo, millaista on elää suhteessa ilman seksiä.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (30)

Itse myöskin erosin seksittömästä suhteesta. Eroon vaikutti myös se että tunsin olevani pelkkä hyödyke joka vain kuului huusholliin. Mies pelkäsi että tulen raskaaksi. En halunnu syödä pillereitä eikä mies halunnut käyttää kondomia. Vuoden katselin touhua ja sitten nostin kytkintä! Olin tuohon aikaan hyvännäköinen vähân yli nelikymppinen ja ajattelin että olen liian nuori elämään selibaatissa. Sen jälkeen onkin ollut vilkas seksielämä!

Vierailija

Voisi olla minun kirjoittamani, vuosia luulin että seksuaalisuudessani on jotain vikaa. Halusin liikaa, liian usein, liian monella tapaa ja mies ei. No lopulta mies halusi eron ja hetken luulin elämäni loppuvan. Nyt minulla on kuitenkin uusi suhde nuoremman miehen kanssa, joka haluaa minua, kaikella tapaa ja kaiken aikaa. Hehkun taas, olen nainen, olen normaali.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
realisti

Tuo ukkohan vaikuttaa ihan kaappihomolta, joka elää kulissiliitossa. Normaalimies kyllä haluaa seksiä naisen kanssa. Kaappihomot voivat kyllä rakastella naisen kanssa, mutta laimeaa se varmaan on, teknistä suoriutumista. 

Vierailija

Minulla vähän samanlainen tilanne. Koen, että naiseuteni on rapistunut. Katselen joskus alastonta vartaloani ja ajattelen, että se menee ihan hukkaan. Mies menetti kiinnostuksen seksiin raskauden aikana ja sen jälkeen seksiä on ollut aina vaan harvemmin. Viimeisestä kerrasta varmaan vuosi ja silloinkaan hän ei saanut. Koen, että mies syyttää minua hellyyden puutteesta, mutta olen itse niin lukossa, etten halua muita silittelyjä, kun ne ei kuitenkaan johda mihinkään. En haluaisi rikkoa lapsen vuoksi perhettä, mutta tämä kyllä ”rikkoo” minut.

Sabina

Hurjia tarinoita. Sanon vain että onneksi en ole missään liitossa ja onneksi olen sen verran vanha ettei seksi enää ole tärkeää... vaikkakin.. kun sattumalta tulee joku hyvä kumppani vastaan niin otan ilolla vastaan mutta en enää hae ketään. Se kuluttaa. Takana on ollut monia lyhytaikaisia suhteita joissa seksi on aluksi hyvää.. tai niin no, sen mukaan miten mies huomioi kumppanin, kaikki eivät sitä osaa. Kuitenkin melkein kaikki suhteet ovat päättyneet siihen ettei mies yhtäkkiä enää halua mitään seksiä. Se on todella raskasta. En tajua miten joku kestää sitä vuosia, samassa liitossa. Minun suhteissani kävi aina niin että miehellä oli joku toinen jo melko nopeasti suhteen alettua. Mielestäni olin ihan hyvännäköinen enkä hullumpi sängyssäkään mutta niin ne miehet vain ajattelivat että lisää pitää saada. Luojan kiitos ei ole takana ainakaan vuosien kärsimystä, näistä suhteista pääsi lopulta helposti pois. Tsemppiä kaikille seksittömässä parisuhteessa oleville, sekä miehille että naisille, mutta miettikää onko se sen arvoista. Toisiakin esimerkkejä tällä palstalla juuri kirjoitettiin.

Tähän jäin, voi

Mulla 10 vuotta seksitöntä liittoa. Mies sanoi kun alussa kysyin, että on joskus kokenut niin paljon parempaa toisaalla, ettei kiinnosta mitenkään enää.
Nykyisin toteaa, että vähääkään ylipainoiset ovat ällöttäviä, seksiä ei voi ajatellakaan.

Elossa jälleen

Erosin maaliskuussa viidentoista vuoden seksittömästä suhteesta. Miehellä oli aina jotain vikaa mikä esti sänkyhommat, ensin liian ahdas esinahka, jonka sitten leikkautti kymmenen vuiden jahkailun jälkeen, no sitten kun senkään jälkeen homma ei toiminut, hän sai viagrareseptin. Niillä pillereillä hän sitten kiristi minua - jos en käyttäytynyt hänelle mieluisalla tavalla, hän jätti viikottaisen pillerinsä ottamatta. Niin, viikottaisen, koska ainoa päivä seksin harrastamiseen oli lauantai ja klo 24 jälkeen, ei koskaan muulloin. Jos se ei silloin käynyt tai onnistunut, niin piti taas odottaa viikko, että herra armossaan otti pillerin. Ja pillerin toimivuudella ei ollut varmuutta, 1:5:sta kerrasta hän sai pillerin avulla vehkeensä ylös. Jopa seksuaaliterapeuttimme suositteli meille avioeroa, hänkään ei ymmärtänyt miehen jääräpäistä käytöstä. Viimeisen puolen vuoden aikana seksiä ei enää harrastettu, minulle riitti, ja viimein pyysin avioeroa.

Olen vähän päälle nelikymppinen nainen. Minulla on uusi mies, jonka kanssa olemme jatkuvasti toistemme kimpussa. Minusta on tullut taas iloinen ja nauravainen, se sama vanha mikä olin silloin viisitoista vuotta sitten. Tunnen itseni taas haluttavaksi ja kauniiksikin naiseksi, enkä itsestäänselvyydeksi jota voi kiristää olemattomalla seksillä.

Ainoa asia mikä kaduttaa on se, että miksi en lähtenyt kuolleesta suhteesta jo vuosia sitten, vaan tyhmänä uskoin asioiden muuttuvan. Eivätpä muuttuneet koskaan. Parhaat vuoteni kulutin seksittömässä suhteessa, alistuneena, masentuneena.

Vierailija

Erottuani liki seksittömästä suhteesta (ei minua kiinnostanut olla pelkkä reikä, jonka suurin ilo oli nähdä kun toinen sai) miehen uskottomuuden myötä, olen puhjennut kukkaan.
Vuosi eron jälkeen hakeuduin seksuaaliterapeutille ja opin hänen avulla rakastamaan omaa runsasta kehoani.
En ole vielä löytänyt miestä, jolta saisin sekä hyvää seuraa että hyvää seksiä. Tyydyn nyt nauttimaan näistä asioista eri miesten kanssa. Tuota parasta seksiä harrastan pari kertaa viikossa, onnellisesti naimisissa olevan miehen kanssa. Heidän liittoonsa ei keskinäinen seksi kuulemma kuulu. Kannustan heitä hakeutumaan terapeutille, sillä soisin vaimollekin sen ilon minkä tämä mies minulle tuottaa. Nyt keskityn nauttimaan hyvästä seksistä. Parasta on se, että hän tukee minua jutuillaan etsiessäni sitä miestä, jolta sen s&s kombon saisin.

Vierailija

Surullista. Ei ihme jos alkaa mies ärsyttää. En varmaan itse kestäisi tollaista tilannetta ollenkaan. Meillä kaksi lasta ja 10 vuoden suhde ja edelleen aktiivinen seksielämä. Taukoa ollut vain synnytysten jälkeen pari kuukautta.

Mitta täynnä

Vaimoni alkoi lihoa toisen lapsen jälkeen ja haluni menivät sen tien. Jatkuva uhkailu ja kiristys alkoi inhottaa vielä enemmän. Pakko nukkua lukitussa huoneessa ja saunoa kaveriporukassa treenien jälkeen. Ilman lapsia ero olisi edessä heti. Koti ei todellakaan tunnu kodilta vaimon kanssa, jolla on mielessä vain päällekäyminen.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat