Lukijan kirje: Tunnista pettäjä näin

Lukijan kirje: Tunnista pettäjä näin

Lukittu

Pidä silmäsi auki, jos havaitset tällaista käytöstä.Lue koko juttu

Kommentit (3)

Vääränlainen

11. Suhteesta katoaa läheisyys ja fyysisyys. Puoliso ei enää halaa, suutele, ota kädestä tai kosketa, mikäli on aikaisemmin näin tehnyt, - seksiä sen sijaan saattaa edelleen olla, jopa enemmän kuin aikaisemmin.

12. Mikäli kysyt pettävältä puolisolta mahdollisesta sivusuhteesta, saat itse kuulla olevasi mustasukkainen, ilkeä, mielipuoli ja idiootti, jolla ei ole itseluottamusta, ja joka ei pysty luottamaan kehenkään. Parhaimmassa tapauksessa sinua syytetään pettämisestä, kun sellaisia kerran ajattelet.

Keinot keksii

Minä järkevä nainen tapasin miehen netin kautta. Hän kertoi kyllä olevansa naimisissa ja minä tyhmä uskoin, että ero olisi tulossa. Kypsyin pian: minulle soitettiin aamulla ja iltapäivällä työmatkoilla. Tapaamiset tapahtuivat päivällä, hänellä oli tunteja "sisässä", mutta tuli kiire aina kotiin kun tuli työpäivän loppumisaika. Viikonloppuisin sain puheluja ruokakauppareissuilta tai halkojenhakumatkalta.

Kyllä loukkasi minua vapaata naista, miehellä itsellään ei näyttänyt olevan minkäänlaisia tunnontuskia tai katumusta.

Olen eronnut reilu 10v sitten ja silloin jo päätin, että kolmanneksi pyöräksi en halua. Tämä yksi ainoa poikkeus vahvisti minulle asian.

Pointtini on siis se, että pettävä kumppani kyllä keksii keinot miten päästä pettämään ja toinen pointti on se, että miksi joku alistuu olemaan esim. toinen nainen??? Itse koin tilanteen erittäin halventavana ja ala-arvoisena. Olen liian fiksu moiseen systeemiin... Mieluummin ilman kumppania kuin jonkun jo toisen kumppanin kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
ex-toinen nainen

Nuo pettäjät haluavat elämäänsä kaiken. Sen tylsän mutta turvallisen perhe-elämän sekä sitten sen toisen naisen tai miehen tuomaan jännitystä elämään kun kumppani ei enää niin hirveästi seksuaalisessa mielessä kiinnosta! Lupaavat että eroavat sitten kunhan joku asia ratkeaa mutta siihen asti sinun pitää olla kärsivällinen. Ei kannata uskoa! Useimmiten nämä pettäjät eivät edes mieti eroa mutta antavat ymmärtää että ero on melkein vireillä jottei toinen lähde lipettiin. Loputtomia lupauksia ja valheita....

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat