Astiankuivauskaappi on keittiön turhin kapistus

Astiankuivauskaappi on keittiön turhin kapistus

Kun Mari Paalosalo-Jussinmäki luopui astiankuivauskaapista, sisko nimitti häntä hulluksi. Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (46)

Taimiorvokki

Minulla ei ole koskaan ollut astianpesukonetta, olen pärjännyt yli 50 v ilman eikä tule. Kuivauskaapista en luovu, minulla on jopa ylimääräinen teline tiskipöydällä jossa säilytän päivittäin käytettäviä astioita.

Laali

Astiankuivauskaappia parempaa keksintöä saa hakea.

Minulla ei ole tiskikonetta, ja tiskaan siis astiat käsin. On mahtavaa, että on kuivauskaappi, missä saa astiat hygieenisesti kuiviksi.

Inhoan märkiä, pöpöjä kerääviä pyyheliinoja tiskipöydällä. Ruotsissa vuosikymmeniä asuessani kaipasin suomalaisesta kodista juuri astiankuivauskaappia. Nykyisin se on leviämässä maalilmallekin. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Äiti-73

Minun tulevassa keittiössä tukee olemaan vain 2 hyllyä astioiden kuivumista varten. Astiat koneesta astia kaappiin. Siellä on jokaiselle astialle omat paikkansa. Kattilat ja muut isot astiat meillä pestään käsin. Myös maljakot.

Ihana on astiankuivauskaappi

Asun Espanjassa vuokra-asunnossa eikä tässä asunnossa ole astiankuivauskaappia eikä keittiöön mahdu astianpesukonetta. Joten apuna on sellainen pieni kokooonlaitettava lokerikko pestyille astioille. Tämä aivan yleistä täällä (ja oli myös Englannissa, missä asuin). Kyllä olisi astiankuivauskaapille todella paljon käyttöä. Kivaahan kaapissa on myös se, että lautaset ja kupit ja kipot ovat helposti saatavilla.

Henna

Vierailija kirjoitti:
Minä olen tottunut jo lapsuudenkodissani siihen, että astiankuivauskaappi on se astioiden säilytyspaikka. Siksi sinne nostellaan myös koneessa pestyt astiat ja siellä lautasetkin pysyvät helposti otettavassa järjestyksessä. Ainoastaan hienoimmat kahvikupit ja -lautaset laitetaan heti kuivaamisen jälkeen omaan kaappiinsa, eikä niitä edes kuivata astiankuivauskaapissa. Koskaan ennen en ole edes tajunnut, että tässä olisi jotain poikkeuksellista, ja nytkin oikein asiaa ajatellessani pidän omaa tapaani kätevimpänä.

JUURI näin. Näin minunkin kotonani tehtiin ja näin teen edelleen. Se nyt vaan sattuu olemaan järkevää.

Arlena

Minulla on astianpesukone mutta en voi silti elää ilman astiankuivauskaappia. Kristalli, puu sekä veitset eivät pidä konetiskauksesta.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat