Reijo ja Johanna Oras: Ikäero oli vähällä kaataa parisuhteemme

Kuvataiteilija Johanna Oras, 45, ja taidekauppias Reijo Oras, 70, ovat olleet naimisissa 21 vuotta. Heillä on 17-vuotias tytär Olivia. Perheeseen kuuluu myös neljä aikuista lasta Reijon aiemmasta avioliitosta. Pariskunta asuu Koski TI:n kunnassa samassa pihapiirissä Johannan äidin kanssa.

Se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Ikäero ei häirinnyt Johannaa, mutta 25 vuotta vanhemmalle Reijolle siinä oli pala purtavaksi.Lue koko juttu

Reijo ja Johanna Oras: Ikäero oli vähällä kaataa parisuhteemme

Kommentit (4)

Ulppe

Ihana rakkaustarina. Komea pari edelleen. Reijo on aina ollut tosi fiksu mies, eikös hän ole Sastamalasta kotoisin? Toisen kunnioitus on parisuhteen kulmakivi.

  • ylös 13
  • alas 2
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
ITT

JOO,O ONHAN NÄITÄ MUTTA MEILLÄ ON VIELÄ PITEMPI AIKA ,IHAN KIVA JUTTU SINÄLLÄÄN, ONHAN NOITA TULLUT PUOLISON KANSSA ERIMIELISYYTTÄ MUTTA NE KULLAN MURUT OVAT MUISTOISSAAN JA MITÄ MUISTELEE KUN TIETÄÄ NÄÄ ELÄMÄN KARIKOT,JA OMPA KIVA KUULLA ETTÄ TOISILLAKIN AVIOPAREILLA OVAT KAIKKI KARIKOT TULLEET HEILLE TUTUKSI .ONNEA KAIKILLE AVIOPAREILLE JA NIILLE JOTKA EI OLE , PAREILLE JOTKA ALKAVAT OLEMAAN AVILIITTOMAISESSA OLOSUHTEISSA SAATTAA OLLA HIUKAN VAIKEUKSIA MUTTA JOS PARIT OVAT SAMALLA AALTO PITUUDELLA NIIN TAKUULLA YLLÄTTYVÄT, JA ONNISTUVAT VAIKKAKIN TULEE ONGELMIA ETEEN MUTTA,MUTTA HEI NE VOITETAAN EIKÖ NÄIN OLE . VAI MITÄ OOTTE MIELTÄ?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat