Kirjoita Ihmisten kesken -palstalle – voit voittaa uutuuskirjoja!

Kirjoita Ihmisten kesken -palstalle – voit voittaa uutuuskirjoja!

Mikä mietityttää? Kerro se Ihmisten kesken -palstalla.

Kirjoita Kodin Kuvalehden suositulle Ihmisten kesken -palstalle. Arvomme kirjoittajien kesken uutuuskirjoja.Lue koko juttu

Kommentit (4)

Vierailija

En pidä kilpailustanne, jossa valokuvataan jokin vaatekappale tms., koska itse en osaa lähettää valokuvia tietokoneen kautta. Palkinnot ovat hyviä mm.laivaristelyitä ym. Eikö niihin voisi osallistua muuten kuin valokuvaamalla? Toivon vähän tasa-arvoa tännekkin.

Joulun Rauha

Paras kun viettää joulua haluamallaan tavalla. Julmaa on jos joulun vietto kielletään. Jokaisella on nimi ja nimipäivä ja syntymäpäivä. Jos niitä ei saa juhlia on aika surullista. Joulu on myös surullinen joulu. Kun lemmikki ja lähisukulainen on kuollut joulun edellä voi jouluilo tulla Loppiaisena. Vapaus vallitkoon. Miksi mennä hälisevään ihmispaljouteen jos haluaa ja kaipaa omaa rauhaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vapaaehtoistako

Köyhyyteen pakottaminen eristää tehokkaasti, ei se parane romantisoimalla joulua. Ne joilla on sitä rahaa vakuutuskuorissa ja perintöinä, mässäilevät ja kuluttavat. Hiljainen köyhä kansa, katsoo sivusta, kun ahneus kukoistaa ja joulun alkuperäinen sanoma, hukutetaan eriarvoistamiseen ja säälimättömyyteen heikoimmassa asemassa olevia kohtaan.

Teekutsuton

Kannattaa myös muistaa, että Suomessa on paljon uskontojen uhreja, eli raakaa perhe- ja lähisuhdeväkivaltaa kokeneita, joita on uskonnon verukkeella alistettu ja pahoinpidelty. Heille joulun vietto, tuo ikävät muistot mieleen. Vähemmän olisi enemmän, rikkaidenkin joulun vietossa. Kohtuullisuus kohottaisi juhlan arvoa. 

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat