Laitatko täytettä tortun alle vai päälle? On myös kolmas tapa!

klo 11:02 | 4.12.2017
Jouluntortun täytteen sijainti herättää vahvoja mielipiteitä. Nyt selvitämme, mikä tapa – hillo sakaroiden alla vai päällä vai sekä että – on enemmän Kodin Kuvalehden lukijoiden mieleen.Lue koko juttu
Minusta tuntuu että aiemmin (ennen 2000-lukua) hillo laitettiin alle. Sievempi on kyllä päällä!
Torttu näyttää wiineriltä, jos laittaa hillon päälle. Luumuhillo alle ja siivekkeet yhteen hammastikulla paiston ajaksi.
Hillo päällä kauniimpikin
Hei nimimerkki Ellu-mummo, totta, tuleehan siitä vähän wiinerin näköinen! Tuo hammastikkuvinkki onkin hyvä. Se ei taida ehtiä palaa, kun on niin vähän aikaa uunissa, vai mitä?
Coktail-tikku kestää paremmin, on kovempi. Säästäväinen voi jopa puolittaa kun kumpikin pää terävä.
Laitan luumu,tai muun paistonkestävän hillon uunipellillä olevan paistopaperin päälle ja tähdenmuotoisen taikinalätyskän hillon päälle.Hillo on tosiaan taikinalätyskän alla