Osallistu arvontaan: Mihin kaupunkiin sitä tänä vuonna lähtisi?

Osallistu arvontaan: Mihin kaupunkiin sitä tänä vuonna lähtisi?

Lukittu

Mihin suomalaiskaupunkiin KK:n toimituspäällikön kannattaisi tänä vuonna ajaa? Suosittele ja osallistu kirja-arvontaan!Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (82)

Kimi Koskikanto

Täältä yksi ääni Tampereelle. Kaupunki on todella kaunis iltojen hämärtyessä ja Tammerkosken ollessa valaistu. Kannattaa majoittua Koskikadun cumulus-hotelliin ja pyytää sellainen huone, josta on näköala Tammerkosken suuntaan.

Kirjurissa kävellen

Uskon, että jo kesällä voi taas matkustaa. Pori on yllättävän kiva kesäkaupunki. En menisi sinne jazzien tungosaikaan. Jazzien pitopaikka Kirjuri on kuitenki viehättävä puistoalue, jossa tepastelee riikinkukkoja. Jokirannan Kirjurin puolella rennosti istuen näkee jokirannan sileuttia. Hauska olisi myös risteilyretki Kokemäenjokea pitkin eksoottiselle Reposaarelle. Jos se vie liian kauan aikaa, niin rantakadulla on Porin taidemuseo, oikeastaan pienehkö modernin taiteen museo, jonka työt jäävät aprikoittamaan. Jokirannassa on myös hyvä kalaravintola, joka ei kuulu ketjuihin. Hotelleissa on valinnanvaraa, enkä voi suositella erityisen tasokasta, koska olen itse yöpynyt vain tavallisissa, joista löytyy myös luxushuoneita. Porista puhuttaessa en helteellä jättäisi käymästä Yyterissä, jonka hiekkarannalla voi virkistäytyä uimalla; rannassa itse suosin kävelyä paljain jaloin aaltojen nuollessa varpaita. Rantaviivaa riittää. Läheisen Kallon (Mäntyluodon takana) on ainakin ollut viehättävä kahvila, ja merinäkymät ovat upeat laakeina kallioineen. Kallossa toimii pursiseura. Syysmyrskyjen aikaan unohtumaton näkymä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat