Sauli, 43, kertoo yksinäisyydestä: ”Odotan yhä ensisuudelmaani”

”Yksi syy arkuuteeni on koulukiusaaminen. Sen vuoksi minun on vaikea luottaa uusiin ihmisiin. Olen treffeillä kuin kilpikonna, joka kurkkii toista varovasti suojakuorensa alta”, Sauli sanoo.

Vantaalaisella Sauli Paavolalla ei ole koskaan ollut tyttöystävää eikä työpaikkaa. Kummastakaan unelmasta hän ei ole luopunut.Lue koko juttu

Sauli, 43, kertoo yksinäisyydestä: ”Odotan yhä ensisuudelmaani”

Sivut

Kommentit (24)

Vierailija

Minäkään en ole ikinä kommentoinut mitään tällaista lehtijuttua, mutta nyt täytyi kirjoittaa. Harmi että koko juttua ei päässyt lukemaan. Se minkä sai tästä lukea niin vaikutat Sauli mahtavalta mieheltä jolla on arvot kunnossa. Ja tosiaan kuten moni on jo sanonutkin, komeakin kuin mikä! Toivottavasti löytyy tämän myötä henkilö kenen kanssa alkaa varovaisesti rakentamaan ystävyyssuhdetta tai parisuhdetta. Kaikkea hyvää sinulle Sauli!

  • ylös 11
  • alas 1
Rva Tampereelta

Olet siistin ja komean näköinen kaveri. En usko, että parisuhteen löytäminen voi olla enää muusta kiinni, kuin rohkeudesta kohdata ihmisiä. Hienoa, että kirjoitat blogia, ehkä sitä kautta löydät samoin ajattelevia ystäviä. Toivottavasti vuosi 2021 tuo elämääsi ihania asioita. Rohkeutta sinulle!

  • ylös 11
  • alas 0
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sama vika rahikaisella

Vois vaihtaa ajatuksia aiheesta jos tietäis minne laittaa. Ootko fb:ssa? Samankaltaisia kokemuksia naisella.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat