Tiesitkö, että koirasi salakuuntelee eikä heiluta häntäänsä pelkästään ilosta? 7 yllättävää faktaa parhaasta ystävästäsi

Koira on sosiaalinen eläin, joka viihtyy parhaiten seurassa. Joskus sille pitää kuitenkin antaa omaa rauhaa.

Koira, ihmisen paras ystävä, uskollinen kumppani ja perheenjäsen. Ainutlaatuinen karvatassu, jonka tunnemme kuin omat taskumme. Vai tunnemmeko sittenkään? Koiran elämään liittyy yllättäviä faktoja, joita emme ehkä ole tulleet ajatelleeksi.Lue koko juttu

Tiesitkö, että koirasi salakuuntelee eikä heiluta häntäänsä pelkästään ilosta? 7 yllättävää faktaa parhaasta ystävästäsi

Sivut

Kommentit (25)

Koiraihminen

Puuh...... Onpahan virinnyt mielenkiintoinen keskustelu :D Jos nyt sitten vielä pari mielipidettäni laittaisin joukkoon.

Sanoin tuolla aikaisemmin että koiran henkinen kehitys aikuisena on 5-7 vuotiaan lapsen tasolla. HUOM. Henkinen kehitys. Siihen ei lasketa opittuja puhumista, matematiikkaa, lukemista jne jotka ihmislapsi oppii matkan varrella, ei osaa niitä ns. luonnostaan.

Meillä ainakin lempeästi kasvatetut koirat tunnistavat peilistä itsensä, ymmärtävät telkkarin, osaavat mutkikkaitakin lauseita ja tunnistavat tutut, rakkaat ihmiset niin valokuvista kuin tietokoneen ruudultakin (ilman ääntä).

Ne ovat nämä "luulot pois"-periaatteella, pelolla ja uhkailulla kasvatetut koirat jotka jäävät 2-4 vuotiaiksi, kun eivät pääse olemaan osa perhettä vaan hallitaan komentamalla ja rajoittamalla.

Kokeilkaapas joskus kasvattaa koiraa hellyydellä, rakkaudella ja rajoilla. Saatatte yllättyä.

Ei ole ongelmakoiria, on vain ihmisiä jotka niitä luovat...

  • ylös 14
  • alas 6
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Voi jeesus! Onneksi nimimerkissäsi lukee menneessä muodossa omistanut etkä enää omista koiraa.

Nompparelli

Kommenteissa huomaa ihminen nostaa itsensä aina kuninkaaksi. Ihminen on eläin ja haluaa hallita kaikkia. Pahalla jos hyvä ei tehoa. Koirat hyväksytään kun tuo ihmiselle hyvää. Elinkeinoa myymälät myy eläintenruokia yms. Mikä on ihanaa. Harrastustoimintaa, yhdessäoloa, opaskoira. Valjakkokoiria turisteiden viihdyttämisen. Koirat kai nauttii.
En tiedä koirani ajatuksen juoksua aina mutta halaamisesta ei pidä. On itsenäinen yksilö ja meillä ei ole että hän söisi minun jälkeeni. Syö koska syö kun on nälkä samoin minä. Hän on hän ei se. Se tekee se juoksee se nukkuu vaan hän nukkuu hän juoksee hän tekee. Hän on komea koira.

Vierailija

Koira osaa huomioida auktoriteetin, joka ihmisellä kuuluu olla luonnostaan.
Kunnioitus ansaitaan reilulla, selkeällä toiminnalla.
Nuori uros saattaa jossain vaiheessa kyseenalaistaa asiaa, mutta palaa nopeasti ruotuun tyytyväisenä, kunhan omistaja säilyttää hermonsa ja johdonmukaisuutensa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat