progginen

Kysymys löytyy jo otsikosta, mutta siis mietin että mitä eroa on Visalla ja muilla erilaisilla korteilla? Mikä niistä on paras?

Olen miettinyt juuri luottokortin hankkimista, mutta haluaisin ensin vähän lisää tietoa niistä korteista, että mikä on hyvä valinta :)

Mitä luottokortteja teillä on ja mihin tarkoituksiin niitä käytätte?

  • ylös 1
  • alas 3

Kommentit (2)

fanttinen

Tämä on taas näitä asioita, missä vastauksen löytää nopeammin netistä mitä kysymällä muilta :)

Katso esimerkiksi tämä artikkeli erilaisista korttityypeistä. Tuolta löytyy oikeastaan kaikki, mitä on tarpeen tietää luottokorteista ja näyttää sieltä löytyvän vielä lista luottokorttien kuluistakin.

Visalla ja mastecardilla ei ole suurta eroa keskenään, pieniä eroja on vain siinä, missä niillä voi maksuja tehdä, mutta Suomessa eroja tässä suhteessa ei juurikaan ole. Jos matkustat jonnekin vähän erikoisempaan paikkaan, kannattaa tarkistaa hyväksytäänkö kyseinen kortti maksuvälineenä vai ei.

Omasta mielestäni tärkeämpää on löytää sopiva kortin myöntäjä eikä sillä kortilla ole väliä onko se itse kortti Visa vai jokin muu. Pankit perivät korteista erilaisia maksuja ja kahden eri pankin tarjoama Visa-kortti voi kustantaa ihan eri summia - siksi on hyvä vertailla hintoja ennen kuin kortin hankkii. Lisäksi noissa korteissa on paljon asiakasetuja ja osaan kuuluu esimerkiksi matkavakuutus. Mutta näistä kaikista löytyy vielä tarkemmin tietoa tuosta linkista, jonka laitoin :)

Toivottavasti vastaukseni vähän selvensi asiaa!

-Hanna

Hemuli90

Ei kannata ottaa luottokorttia, kun niiden korkoja ei rajoitettu samoin kuin kulutusluottojen. Luottokortissa saa olla 20% korko mutta pikavipissa 10%. Itse vertailen lainavaihtoehtoja täällä: https://vertailelainoja.fi/

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat