Tampereella kadonneen Raisa Räisäsen isä: "Jospa joku vielä puhuisi"

Suru tyttären katoamisesta ei unohdu, mutta ajan kuluessa se on muuttunut siedettävämmäksi. "Aika on armollinen. Elämä jatkuu", Pekka Räisänen sanoo.

16-vuotias Raisa Räisänen katosi Tampereella lokakuussa 1999. Hänen isänsä Pekka Räisänen on antanut itselleen luvan surra ja ajatella, ettei Raisaa enää löydy. Hän toivoo silti, että tyttären kohtalo vielä selviäisi.Lue koko juttu

Tampereella kadonneen Raisa Räisäsen isä: "Jospa joku vielä puhuisi"

Sivut

Kommentit (48)

Vierailija

Raisan piti mennä seuraavana päivänä toimihenkilöksi miesten koripallo-otteluun.

Oliko tavallista, että Raisa oli töissä miesten otteluissa.

Oliko joku miespelaajista iskenyt silmänsä Raisaan.

Autossa, johon Raisa ei "mahtunut", jossa oli Raisan kaveri, sekä 30-40-vuotias mies, oli kaksi muuta ihmistä. Olivatko he miehiä vai naisia? Olivatko he koulusta vai koripallosta tuttuja?

Onpas pohdittavaa ja kysyttävää, jos olisin poliisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tätä asiaa kun olen tutkinut ja miettinyt niin kaikki seikat olisi kyettävä huomioimaan. Tästä olen löytänyt kaksi seikkaa jotka aina minulla korostuvat. Olen huomannut poliisienkin olevan ainakin toisen huomioineen. Luulisi ammattilaisten pohtivan toistakin. Mutta seikkojen tulee saada todistamaan tai ei todistamaan jotakin. Nuo seikat seikkojen joukossa jotka ovat Raisan tapauksessa ilmitulleet. Ratkaisu voisi siis muka olla lähellä jos seikat olisivat todistusvoimaisia

Vierailija

Raisa voi olla elossa mutta missä. Joidenkin huhujen mukaan liikkuisi Satanistipiireissä ja olisi vapaaehtoisesti kadonnut käyttäen tekaistua henkilöllisyyttä. Kuitenkin viettäen aikaansa aidatun alueen sisällä.

Vierailija

Tampereella on paljon ratkaisematttomia rikoksia.

Tampereella oli nuoria miehiä, jotka nyttemmin urheiluväkeä.

Jos poliisi ei ole tutkinutihmistä, hänen liikkujaaan niin silloin kyseessä on nuoret miehet, joihin poliisi tuntee sympatiaa varsinkin jos ovat poliisien idoleita pallon paukuttelijoita toisin sanoen ihmisiä, joilla on sosiaaliset verkostot ja joita jostain syystäkatsotaan hyvällä. Vaatii saakelinmoista röyhkeyttä vanhemmilta pitää jälkeläisiään esim pihapiirissä paukuttelemassa, häirilöimässä ja se ettäharjoittelee monta tuntia päivässä väkisin toisen päähän menoa, pallon iskemistä vaikuttaa psyykkisesti ja alun alkaen sodan käynnin harjoittelijoita.

Poliisi voi miettiä, että miehet voisi ollaminun poikia, minänuorena, jajättää tutkimatta.

Kaikki höpöhöpö vieraat autovihjeet varmasti tutkittu. No tilastojen mukaan murhaaja asuu lähellä, jopa perhepiirissä, on mies.

Tampereella on nuoria miehiä jotka porukassa tehneet pahaa. Mitä tapahtunut tytölle joka oli kaveriporukassa. Liekö hengiissä.

Tampereen urheilupiirit.

Uros tehnyt röyhkeitä talousrikoksia. Kaikki joukkueet elävät röyhkeästi. Tarvitaantiettyö miemenlaatua että voi elää kuimkroisos esim potkimalla palloa ja jättääköyville veronmaksajille valtavat maksamattomat laskut mutta kaikkk miesjoukkueet toimivat näin.

Miksi poliisi ei tutki mukana olleita urheilujamiehiä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat