Missä kuivatat lakanasi? Kuulutko meihin, joiden lakanat roikkuvat näin sievästi ovien päällä?

Eihän tämä sisustusratkaisu silmää hivele, mutta kummasti siihen tottuu.

Kun lakanoille ei löydy kuivatuspaikkaa, niillä sisustaa vahingossa koko kodin.Lue koko juttu

Missä kuivatat lakanasi? Kuulutko meihin, joiden lakanat roikkuvat näin sievästi ovien päällä?

Sivut

Kommentit (50)

Vierailija

Onneksi taloyhtiössä tehdyn putkiremontin jälkeen jokaiseen taloon tuli kuivaushuone,siellä hyvin kuivuu ja samalla saa mankeloitua

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ropi Kotler

Eksältäni opin että lakanat taitellaan pyykinkuivaustelineelle kahdelle eri narulle niinkuin M-kirjaimen muotoon. Mahtuu hyvin parivuoteen lakanat kerralla. 

Horseman

Lakanat kesällä ulos, talvella kylpyhuoneessa on neljä metriä pitkät kuivausnarut. Ei ongelmia. aamulla pesuun, illalla kuivat suorina naruilla.

Riepu

Pyykkitelineelle tai kuivaushuoneeseen mankeloinnin jälkeen kuivumaan. Mankelointi jouduttaa kuivumista ja lakanat on aina ihanan tuoksuisia ja sileitä. Mielestäni mankelointi ja hyvä pyykkihuolto pidentää tuotteen käyttöaikaa.

H

En ole koskaan kuivattanut lakanoita ovien päällä. Taitan lakanan pituussuunnassa ja laitan roikkumaan ilmavasti lattialla olevaan pyykinkuivaustelineeseen kylpyhuoneeseen jossa ne kuivuu päivässä. Kaksi pussilakanaa ja kaksi tyynyliinaa mahtuu hyvin kerralla kuivumaan.

Kosteus pois

Suihkutilassa seinäteline johon kasinkerroin lakanat kuivumaan ja ilmastointi päälle että kosteus häviää.

Vierailija

Taittelen lakanat pituussuunnassa  niin, että saan ne hyvin mahtumaan leveään vaatepuuhun. Taittelu käy vaivattomasti roikottamatta lakanaa toisen kerroksen parven kaiteelta alas samalla taitellen. Parvelle on asennettu orsi ja oviaukon yläosaan leuanvetoteline. Laitan lakanan vaatepuussa roikkumaan jompaan kumpaan ja siinä se saa rauhassa kuivua. Joskus saatan seuraavana päivänä kääntää lakanan toisinpäin, jolloin kostea puoli tulee päälle päin. Tämä on mielestäni vaivaton tapa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat