Halauksen puute sattuu

Kosketuksen puute on suomalainen kansantauti. Lähes kaikki haluaisivat halata enemmän. Pitäisikö sille tehdä jotain?Lue koko juttu

Halauksen puute sattuu

Sivut

Kommentit (90)

Minua halataan paljon. Oma mies ja lapset. Halaan aina joskus aikuiseksi kasvaneita poikianikin.
Omassa työssäni minua työkaverit halaavat. Usein mies työkaverit. Ja itsekkin halaan niitä. Olen seurakunnalla töissä.
Myös seurakuntalaiset halaavat minua. Meillä työpaikka kokouksessa kehoitettu halaamaan takaisin.
Itseä inhottaa halata joitakin ihmisiä takaisin. Mutta teen sen. Lisäksi saan muutamilta miehiltä lauseita " olet ihana, olet kaunis, sinua on ihanaa koskettaa, ym. Joihin hymyillen vastaan kiitos, vaikka itseä ällöttää makeilu. Velvollisuuden tunnosta halaan vieraita. Oma mieheni läheisyys tuo minulle turvallisuutta ja lämpöä sekä myös rakkautta.
Olenkin hänelle monesti sanonut, että sinun sylisi on maailman parhain paikka.

 • ylös 3
 • alas 25
Vanilja

Jos kaveri pyytää luokseen nukkumaan ja vielä samassa sängyssä niin ollaan pervo, homo,lesbo jne..

no huh huh

 • ylös 13
 • alas 12
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vanilja

Vanilja kirjoitti:
Jos kaveri pyytää luokseen nukkumaan ja vielä samassa sängyssä niin ollaan pervo, homo,lesbo jne..

no huh huh

Vierailija

2/82

klo 4:34 | 5.10.2013

Olen pyytänyt joskus baarikumppania vain nukkumaan kanssani. Vastaus oli suora: "vitun pervo

 • ylös 3
 • alas 22
Saana

Olen ylpeä siitä että kosketan helposti ja luonnollisesti ihmisiä. En tietenkään käy päälle tai hyökkää vieraiden syliin, mutta aika pian ystävystymisen jälkeen halaan miehiä ja naisia ja silittelen. Ilmeisesti osaan tehdä sen ilman eroottista sävyä, koska yleensä halaus myös otetaan vastaan ja sitä oikein odotetaan, kun tiedetään että saa. Olen nähnyt miten ihminen painuu kuoreensa ilman kosketusia tai tärisee nurkassa, kun ei kelpaa kenellekään. Halaillaan ilman vaatimuksia!

 • ylös 8
 • alas 23
Vierailija

Aidon ja lämpimän halauksen voi saada lapselta, jos on lämpimät välit luonut jo heti syntymässä. Hellinyt ja pitänyt paljon sylissä.
Jokin ikäkausi voi muuttaa halauksen hieman etäisemmäksi, mutta se on ymmärrettävää. Tärkeintä on, ettei se lämmin halaus katsoa itseltä missään vaiheessa.

 • ylös 12
 • alas 11
Cola-Holisti

Itse olen ollut masentuneena kolme vuotta kyseisestä haluksen/kosketuksen puuttumisesta. Muistan vieläkin miltä tuntui halata sitä tyttöä, jota halasin silloin ja se vaivaa mieltä lähes joka päivä. Se näkyy huonossa itsetunnossa ja siinä että tulen ujoksi aina kun jotain uutta tulee vastaan. Olisin muuten jo valmis maksamaan siitä, että joku koskettaisi, mutta rahat eivät riitä. Kokemuksesta tiedän hyvin, etteivät aivot meinaa pystyä rentoutumaan ja tuntuu kuin en kuuluisi tänne. (Ahdistus on kova ja meinaan tulla hulluksi) Vaikka on ihmisiä, jotka tietävät minut, heillä on tapana puhua minulle vain kännykän kautta eikä nähdä koskaan. (Heillä on olevinaan aina kiireitä, mutta silti he liikkuvat muiden kavereidensa kanssa) Jos pyytäisin jotakuta halaamaan, se menettäisi kokonaan vaikutuksen. Välillä rakkaus, tosiystävyys tms. tuntuu mahdottomalta/toivottomalta saavuttaa ikinä elämässä. Ulkona kävellessäni tuppaan jopa olemaan kateellinen niille, joilla on tyttöystävä/poikaystävä tai ylipäätään seuraa, jossa he nauravat ja halailevat. Itse kun en osaa olla iloinen, joudun aina näyttämään tekohymyä. 

 • ylös 15
 • alas 10
Vierailija

Eipä tuota suhteessa saa noita kosketuksia, eikä halauksia tai muitakaan pieniä huomion pilkkuja arjessa, ja pidemmän päälle se tuottaa pahoinvointia ja oma läheisyyden kaipuu ja koskettaminen muuttuu myös jo väkinäiseksi ja estyneeksi. Lopulta se johtaa ajoittaaseen lievään masennukseen/yleiseen saamattomuuteen. Muuten elän hyvässä parisuhteessa, mutta tuntuu että minun tarpeitani läheisyydessä, ei oteta huomioon vaikka asiasta on puhuttu, todella monet kerrat ja ei yksinkertaisesti enää jaksa aina edes yrittää, koska tuottaa pettymyksen kerta toisensa jälkeen tällainen paitsioon jääminen.

 • ylös 23
 • alas 0
Yksinäinen sielu

No siis oon huomannu just niinku nois kun toisilla on nais ystövä ja toisillaei ihan seitsemänneltö luokalta asti kaverit kohteli tyttöystäviään kuin esineitä ja jotain stressi palloja veti tukasta tai löi ja ite katoin sitö touhua sillä että jos mulla olis ollu sellanen tyttöystävä sillon olisin vaan halannu sitä tukenu ja kuunnellu mistä johtuu että mukava tyypit jää ilman sielun kumppania?

 • ylös 2
 • alas 10
Vierailija

Haluaisin halauksia mun puolisolta eikä sitä voi kukaan muu korvata tietenkään kun ei ystävät voi halata silleen kuin puoliso.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat