Hei mieheni toinen nainen, nämä viisi asiaa haluaisin sinulle sanoa

Haluaisin sanoa sinulle, että...

Miltä tuntuu, kun kumppanin uskottomuus paljastuu? Petetty vaimo kirjoitti miehensä toiselle naiselle kirjeen, jota ei koskaan lähettänyt. Tärkeintä oli jäsentää omat ajatukset.Lue koko juttu

Hei mieheni toinen nainen, nämä viisi asiaa haluaisin sinulle sanoa

Sivut

Kommentit (29)

Vierailija

" ..kun yhteydenotto tuli.." Ei kai se yhteydenotto tule, vaan sinun miehesi se yhteydenoton teki. Vaikka vastuu on mielestäsi sillä "toisella naisella", ja miehesi on syytön, todellisuudessa molemmat ovat tasan tarkkaan yhtä syyllisiä.  Miehesi on osoittautunut olevansa petturi, seuraavaan kertaan voi olla lyhytkin aika.

  • ylös 22
  • alas 20
Vierailija

Tottakai mies on petturi ja vaikka kaikki asiat selvitetään parisuhteessa eli mikä tähän johti niin mies on petturi . Mutta yritän tuoda myös sen esiin että toinen nainen on mukana omalla roolillaan ja valinnoillaan myös. Hän ei ole ulkopuolinen. Ei ole yhtä syyllistä. Miksi tulkita asiat aina siten, että vaimot kiusaa mua? Oman miehen kanssa myös sen petturin kanssa vaimo keskustelee paljonkin. Ei edes suhde jossa pettämistä tapahtuu ole läpimätä vaan siinä on omat voimat ja heikkoutensa. Voimia toiset naiset ja vaimot huonoja valintoja ja paljon surua. Edelleen valinnat ovat jo olemassa siinä vaiheessa kun tehdään päätös lähdenkö toiseksi naiseksi. Väitän, että jokaisella naisella on tilaisuuksia tähän aina siis olla toinen nainen. Itselle se on moraalinen päätös. Enkä ole parempi silti monessakaan asiassa. Mutta tässä ehdoton.

  • ylös 22
  • alas 6
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Seuraavaan kertaan voi olla lyhyt aika- en usko, että tällä elämänohjeella tai ajatuksella syntyy hyviä suhteita. Onko jokainen lopulta mahdollinen pettäjä, mies tai nainen. Tutkimukset tukee ajatusta, että kerran pettäjä on ikuisesti pettäjä. Toisaalta tutkimusten mukaan erilaiset elämäntilanteet ja mahdollisuudet pettämiseen edesauttavat pettämistä. Ja sitten tutkimukset kertovat, että suhteet siirtyvät pettämisen jälkeen joko uudelle rakkauden tasolle tai suhde loppuu. Ja vielä tutkimusten mukaan monet parit hoitavat pettämisellä omia sisäisiä ongelmiaan, samoin sanotaan suhteista isolla ikäerolla. Ja valitettavasti suhteet, jotka alkavat uskottomuudesta harvemmin kestävät. Siitäkin on kirjoituksia miksi uskoton osapuoli saa toisen naisen pauloihinsa. Yleensä taustalla se, että on perso jollekin kuten kehumiselle, varakkuudelle jne. Kannattaa lukea. Ja silti välillä myös toinen nainen ja uskoton mies elävät elämänsä onnellisena loppuun asti. Nämä on mielenkiintoisia asioita, mutta aina on tärkeää pystyä katsomaan itseään rehellisesti peiliin.

  • ylös 16
  • alas 16
Let it go

Weak take revenge.

Strong ones forgive.

Intelligent ignore.

Näin sanaili Albert Einstein. Suosittelen kaikkia petettyjä omaksumaan viimeinen lause. Ihmettelen aiemmissa kommenteissa olevia "toisten" naisten puheenvuoroja.."ei toinen nainen ole vastuussa miehen avioliitosta tms". No s**t Sherlock. Miksi edes ajattelet että sinulla on mitään virkaa varatun miehen avioliitossa? "Kysyin monta kertaa haluaako korjata avioliittonsa tms." No mitäs luulet, kun pettäjä saa kaksi kärpästä yhdellä iskulla? Erityisesti meidän naisten pitäisi tukea toisiamme eikä alistaa itseämme pettäjän pauloihin. Jos ette ole huomanneet, pettäjä (oli se sitten mies tai nainen) on paitsi valehtelija että äärettömän itsekäs ihminen. Semmoisen ihmisenkö haluatte elämäänne?

  • ylös 16
  • alas 18
Vierailija

En ole antanut anteeksi naiselle, joka osallistui vanhempieni avioliiton rikkomiseen. En myöskään anna anteeksi naiselle, joka tunki minun ja mieheni väliin. Miehet tekee väärin ja niin tekee myös korppikotkamaiset toiset naiset, jotka tunkevat toisten suhteeseen. Etsikää vapaa mies. Minä vihaan teitä elämäni loppuun asti. Edustatte itsekkyyttä ja välinpitämättömyyttä. Tietynlaista paskamaista ihmistyyppiä, joka näkee toisella jotain hyvää ja varastaa sen itselleen. Se on huoruutta, mitä harjoitatte.

  • ylös 7
  • alas 23
Vierailija

Itse olin tietämättä toinen nainen 7 v. Mies sanoi on leskimies! Olimme jo keski-ikäisiä.Hänen koti miehen koti.Luulin istumme eläkellä kiikus-tuoleissa vierekkäin.Näin ei ollut!Hän sairastu vakavasti ja silloin kutsutiin hänen vaimo,perhesitein Suomeen pysyvästi.Minun maailmani silloin romahti.7 pitkää vuotta elin valheessa,kuplassa!Tietoisesti en olisi siihen koskaan ryhtynyt.Kun aikaa kulunut vuosia asia.Joku kahvila olin,hänkin.Tuli tervehtii.kysyin vain yhden asian: Miksi valehtelit olet leskimies? vastasi . Jos olisit tiennyt,et olisi koskaan alkanut olee kanssani! Totta! Sinulle jolla ei omaa itse tuntoa,alenut toiseeksi naiseksi TIETOISESTI. Lainaan tähän lopuun vanhan viisauden ,jonkun tuntemattoman teksi: Rakastettu on kaikki, rakastaja vain pelkkä huntu!( eli toisena naisena olet vain leikki kalu,et mitään muuta koskaan,pelkkä huntu)

Toinen kierros

Kiitos ! Minä olin se toinen nainen. Me vain ihastuimme miehesi kanssa;, aloimme jutella pihalla arkipäiväisistä asioista , pian vaihdoimme ajatuksia fb:ssa, ja hän kuunteli, lohdutti, keskusteli, väitteli. Ei tarkoitusta johtaa mihinkään , ei loukata ketään, ei rikkoa kahta perhettä. En tiedä missä kohtaa olisi pitänyt vetää käsijarrua. Siinä kun huomasin odottavani viestiä, katsetta … vai ihastuinki heti. Oliko aika juuri otollinen jollekin .. olen pahoillani ja en ole, koska nyt 7 vuoden jälkeen olen edelleen todella onnellinen. Joka päivä herään yhä suudelmaan, harrastamme , seikkailemme yhdessä, kiinnostumme uusista asioista yhdessä. Emme puhu entisistämme negatiivisesti emmekä vertaile. Teemme täysin meidän näköistä elämää.
Haluan ajatella että sinullakin menee hyvin ja olet onnellinen.

Vierailija

Toinen nainenko on aina syyllinen ja paha? Mikä se miehen osuus on? Viedäänkö häntä väkisin kuin pässiä narusta, viatonta reppanaa? Eikö mies osaa sanoa ei? Eikö mies osaa sanoa, että valitsee vaimon ja lapset?
En hyväksy ns toisia naisia, en ole sellainen ollut (vaikka vientiä olosi ollut), mutta kyllä suurempi halveksunta menee aviomiehille.
Uskon, että vaimoja sattuu ja ottaa koville. Sekin on koettu ja kerta riitti. Heti, kun vuokralainen lähti omistusasunnostani, muutin takaisin. Enkä peräpeiliin katsellut, mies teki valintansa. Ja joka valinta meni p**seelleen meni. Ja seuraavat.

Vierailija

Olin toinen nainen tietämättäni 7 vuotta. Mies sanoi on leski,uskoin 100% Miehinen koti ymm. Naisen jälkiä ei misään. Lääkärissäkin olin mukana tukena usein. Misään papereissa ei vaimon nimeä.Tai viiteitä on ukko-mies. Hän oli työelämä ,eikä hänen ystävät vihaiseet mitään. Hän oli jonkun pienen paikan omistaja tai osakas?Tuli sitten päivä hän sairastui vakavasti ja ei tienyt käveleekö koskaan.Sairaala kävin iltasella,useamman kerran viikossa. Siellä muitakin vieraita,lähinnä miehiä.Kuntoutukisien ymm. jälkeen kotiutetiin ja seisoi omin jaloin.Kepein ymm. Sitten se ylätys tuli,huhuina jo kerrotiin vaimo on tulossa Suomi! Halusin hän kertoo sen minulle itselle,silmiin katsoen. Kertoi! Kysyin miksi salasit? Sanoi et koskaan olisi alkanut seurustelee kanssani! Se oli siinä! Ääretön loukaus.Sille ei sanoja! Tuhlasin 7 vuotta häneen. Toki aikojen kuluessa tuli anteeksi anto ja myös suru sanoma hän on kuollut.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat