Lukijan kirje: ”Isäni suosii siskoni lapsia”

”Tuntuu, että vaarilla on alusta saakka ollut läheisemmät välit siskoni lapsiin kuin minun”, lukijamme kirjoittaa.Lue koko juttu

Lukijan kirje: ”Isäni suosii siskoni lapsia”

Kommentit (4)

Vierailija

Onkohan tämä vain sitä vertailutautia? On luonnollista että toisten persoonien välille tulee mutkattomammat välit. Jos asia häiritsee sinua juttele siskosi kanssa miten hän tilanteen näkee? Mitä turhaan tuhlaamaan energiaa asioihin jotka vaan on. Eihän elämäsi perustune jonkun yksittäisen ihmisen hyväksynnälle ja suosiolle? Ei pitäisi. Tietty se vaikuttaa miten ihmistä kohdellaan ja missä kohtaa on nokkimisjärjestyksessä...

Vierailija

"Puhelimet ja kaverit kiinnostavat jo tietysti enemmän kuin isovanhemmat tai eräretket." Vastasit tässä omaan kysymykseesi.
Jos siskon lapset prioritisoivat isovanhemmat puhelinten sijaan, niin siinä on syy miksi vaarikin mielummin viettää heidän kanssaan aikaa. Turha sitä sen pidemmälle pohtimaan että olisi jotenkin itsestään kiinni. Jos olisin jonkun seurassa jota ei seurani kiinnosta, naama kiinni puhelimessa ja muutenkin poissaoleva, en lähtisi tämän kanssa laavuretkelle, ja pitäisin sen sijaan yllä suhteita muihin ihmisiin jotka oikeasti välittää. Ärähtely voi merkitä sitä että vaarilla paha mieli kun haluaisi lastesi huomion myös ja yhteisiä retkiä, mutta saa aina fiiliksen ettei ole tervetullut. Auttaisiko kenties asiasta puhuminen yhteisesti perheen kanssa? Ongelma vain paisuu esittämällä ja mykkäilemällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Mikä estää sinua puhua asiasta suoraan Vaarille? Jospa vaarisi on yritänyt lapsiasi pytää kalan ymm. niin ettet itse kuulut. He ovat kietäytyneet ja tuijotavat sitä älypuhelin,ilman että itse eivät ota  kontaktia Vaarin.Mikä heitä estää soitaa vaarille?Jossain vaihessa vaan kaveritkin numero 1. Tekin vanhempina jääte kakosiksi.Lasten kasvatuksessa amateilla ei mitän tekemistä, Amatinmukaan ei ole:hyvät lapset,huonot lapset.Lopeta luulot,kuvitelut kateus ja ota esille asia Vaarin kanssa. Voit lapsillekin sano soitakaa Vaarille! 

Vierailija

Kyllä on ihan oikeutettua olla loukkaantunut sellaisesta käytöksestä. Se tuntuu epäoikeudenmukaiselta. Mutta kuten itsekin sanoit niin voi olla että lapsesi eivät välttämättä asiaa niin koe koska ovat jo isompia.
Jos asia ei jätä sinua rauhaan niin voisitkohan kertoa tuntemuksistasi vaarille, mitenköhän hän asiaan suhtautuisi..

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat