Kirjailija Leena Parkkinen: ”Siskolleni minun ei tarvitse selittää asioita, hän ymmärtää”

Leena Parkkinen (oik.) on palkittu kirjailija ja Laura Parkkinen politiikan tutkija. Heidän yhteinen harrastuksensa on ruoka. ”Siskoni muistaa järjettömiä asioita, kuten mistä keksistä pidin seitsemän vuotta sitten, ja sitten hän tuo niitä minulle”, Leena kertoo.

”Siskoni tuntee vaatekokoni paremmin kuin minä ja tekee kirpputoreilta tyylikkäimmät löydöt”, kirjailija Leena Parkkinen kiittelee Laura-siskoaan.Lue koko juttu

Kirjailija Leena Parkkinen: ”Siskolleni minun ei tarvitse selittää asioita, hän ymmärtää”

Kommentit (1)

Hei, olen pahoillani yhteydenotosta tällä tavalla. Vastaan herra SAVAS SAGUNin nimeen, yrityksen johtaja, eläkkeellä 10 vuotta, elämä ei ole antanut minulle tätä symbolista mahdollisuutta perhe-elämään, olen menettänyt vaimoni ja kaksi tytärtäni auto-onnettomuudessa leski ja ilman perhettä, kuten minulla on tapanani, jokaisen vuoden lopussa päätin lahjoittaa henkilökohtaisesti osan omaisuudestani arvoltaan 1 250 000 € kaikille apua tarvitseville ihmisille, jotka pelkäävät ja uskovat Jumalaan. on jakanut tämän ilon hänen ympärillään, joka ajattelee orpoja, kuten olen aina tehnyt yhdistysten kanssa ympäri maailmaa nykyisen kriisin, jota me kaikki käymme läpi, pitäisi tuoda meidät yhteen auttamaan toisiamme, joilla on diagnosoitu terminaalinen syöpä. Päiväni ovat valitettavasti luettuja. toiveeni ennen viimeisiä päiviäni on tuoda tämä ilo kolmannelle osapuolelle jakamalla sen, mitä minulla on.
ota yhteyttä tähän sähköpostiosoitteeseen mahdollisimman pian: cingolanibryan@libero.it

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat