Lukijan kirje: ”Paikalleen unohtunut autokamera paljasti miehen kaksoiselämän”

Autokamera paljasti lukijallemme ikäviä asioita hänen miesystävästään.

”Sain monta kertaa kysyä, mitenkäs pitkään tämä teillä on jatkunut. Vihdoin nainen sanoi, että käytännössä tuo on asunut täällä kahdeksan vuotta”, lukijamme kertoo.Lue koko juttu

Lukijan kirje: ”Paikalleen unohtunut autokamera paljasti miehen kaksoiselämän”

Kommentit (2)

Niin on monenlaisia noita Jukkiakin - nököjään. Tai ehkäpä tämän miehen nimi ei ollut oikeasti Jukka. Minun Jukkani ei pettänyt minua koskaan enkä minä häntä

Jukka kuoli oltuamme yhdessä yli 20 vuotta sairastettuaan lähes 10 vuotta kahta eri syöpää sairastettuaan. Ruskearetkiä emme tehneet koskaan.

Jukka oli todellakin hyvä aviomies. Hän ei tupakoinut eikä kapakoinut. Hän ei juonut eikä käyttänyt muitakaan päihteitä. Jukka oli uskollinen ja rehellinen, käsistään kätevä, tekniikan alan ammattilainen. Jukka oli myös pitkä ja hoikka mies, jolla oli huumorintajua ja hymy herkässä.

Olen nyt ollut lähes 3 vuotta leskenä, jos joskus vielä alan seurustella, se edellyttää, että löydän Jukan "tasoisen" rehellisen, korkealla moraalilla varustetun miehen. Toistaiseksi en ole käynyt yksilläkään treffeillä, mutta eihän leskeytymisestänikään ole vielä ihan 3 vuotta.

  • ylös 26
  • alas 43

Minäkin tunsin yhden Juhan Lappeenrannasta jolla kymmenittäin vaihtuvia tyttöystäviä Venäjällä ja Virossa. Hän oli kyllä mukava ja ujohko, eikä mitenkään 'yliseksuaali' - päinvastoin, mutta haki jatkuvasti uusia naisia seuranhakupalveluista ym. Helppo oli nuo polut ja jäljet stalkata. Viikon arkipäivät hän vietti minun luona ja viikonloput usein omassa kodissa. Koska en itsekään halunnut sitoutua, niin en vaatinut sitä häneltäkään. Pikkuhiljaa aloin kuitenkin tiedostaa kuinka montaa hyväuskoista hän huijaa ja lupaa ihanaa elämää Suomessa. En halunnut olla mukana siinä kuviossa.

  • ylös 20
  • alas 15
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat