Seksiä maalaistalossa

Seksiä maalaistalossa

Lukittu

Osaatko auttaa tai antaa vertaistukea seksin puuttesta kärsivälle maanviljelijäpariskunnalle?Lue koko juttu

Kommentit (7)

Olen kolmekymppinen maatalon emäntä ja kahden lapsen äiti. Ollaan miehen kanssa pidetty yhtä viitisentoista vuotta ja siitä naimisissa kymmenen vuotta. Maatilan arki on tosiaan kiireistä ja yhteinen aika on kortilla. Eläimet kun on hoidettava 24/7 ja lapset tarvitsevat oman aikansa. Lisänä tulee kaikkien harrastukset. Mutta olemme myös onnistuneet hoitamaan parisuhdettamme. Käytämme kaikki meille kuuluvat vuosilomapäivät. Välillä ne eivät kylläkään kulu lomailessa. Mutta ainakin kerran vuodessa lähdemme miehen kanssa kaksin pois kotoa. Vaikka vaan yhdeksi yöksi. Mutta otamme sen hengähdystauon. Niin kiire ei saa olla. Itselläni myös liikunta ja omat harrastukset auttavat jaksamaan. Ja myös auttavat huomioimaan isäntää. Vaikka välillä väsyttää ja uni meinaa viedä voiton niin jostain vaan löytyy se hetki jolloin hellitään toisiamme ja pidetään hyvänä. Seksi vaikuttaa myös unen laatuun ja mielialaan. 

Me olemme huomanneet, että päivinä, jolloin olemme paljon lähekkäin, olemme halukkaampia, varsinkin jos teemme jotain poikkeavaa yhdessä, esim käymme tansseissa. Toisaalta pitkäääään yhdessäoleilu ja läheisyys myös korvaa seksin tarvetta.  Kipinää taas antaa kun tulee joku kyläilemään, vielä parempi jos jää yökylään, tulee salamyhkäinen halu. Tai jos menemme itse yökylään.

Mielikuvitus auttaa meitä, kuvittelen itseni joskus esim haareminaiseksi ihan vain pääni sisällä, miehelleni en siitä kerro, se on oma keinoni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olemme mieheni kanssa molemmat yrittäjiä. Meilläkään ei ole aikaa seksipuuhiin. Ja jos olisi aikaa, olemme niin väsyneitä ettemme jaksa mitään seksisessioita. Monta vuotta on mennyt näin. Joskus, kun pääsemme yhdessä lomailemaan vaikka pariksi päiväksi, saattaa olla, että silloin vähän innostutaan, mutta ei aina silloinkaan. Minulla ovat alkaneet halut kuolla miestäni kohtaan. Koen myös itseni huonoksi kun mieheni ei halua minua. Kun ei saa niin ei saa. Ei siinä auta yökyläilyt, eikä mitkään kommervenkit. Suhteen pitäsi olla kaikkinaisesti kunnossa. Meillä oli ennen aktiivinen seksielämä. Kun arki uuvuttaa, niin muukin uuvuttaa. Käymme usein tansseissa, koska se on yhteinen harrastuksemme, mutta ei se synnytä kipinää välillemme. Mieheni ei osaa myöskään mitenkään flirttailla, ja leikkisyys puuttuu. Elämä on puuduttavaa ja yksitoikkoista noin yksitoikkoisen miehen rinnalla. Mitenkähän hän on muuttunutkin tuollaiseksi, vai onko allut aina, mutta en ole vain huomannut.

Miksi ihmiset käyttävät elämänsä omaisuuden, rahan ja tavaroitten perässä juoksemiseen, yhdessäolon, hellyyden, läheisyyden ja rakkauden vaalimisen sijaan ? Sehän on selkeä valinta, haluaako niitä viimeisimpiä tekniikan romuja, sinne kaappeihin pölyttymään, prameita taloja ja komeita julkisivuja, joitten sisällä sitten asuvat ontot ihmiset, hankkimassa aina vaan lisää, sitä omaisuutta, jota eivät oikeastaan koskaan edes ehdi käyttää, saati että miettisivät, miksi ?

On olemassa se toinenkin vaihtoehto. Ei se tarkoita, että pitää heti kokonaan hypätä oravanpyörästä pois, vaan edes vaikka puolittaa se rahan kerääminen ja vaihtaa se aikaan, yhdessä tekemiseen, vaikkapa matkustamisen, tai yhteisen harrastuksen parissa. Myös ulkopuolisten ihmisten auttaminen ja huomioiminen, tuo hyvää oloa suhteeseen ja antaa sitä rakkautta. Tarvitsevia on paljon, esim. leipäjonoissa ja lapsiköyhissä, auttamaan vaan, niin löytyy se läheisyys omaankin suhteeseen.

Olen samaa mieltä, ei maanviljelijöillä ole sen kiireempi kuin muillakaan(Talvet maataan pankolla)  KIIRE on tekosyy välttää sitä mikä ei ole oikein omaan mieleen!! HERÄTKÄÄ IHMISET! vOI KÄYDÄ PIAN NIIN ETTÄ TOINEN PUOLISKO UNOHTUUKIN JONNEKIN MUUALLE KUN KOTONA VAAN KEKSITÄÄN VERUKKEITA JA LAITETAAN KAIKKI kiireen piikkiin.

Vierailija

Olen samaa mieltä, ei maanviljelijöillä ole sen kiireempi kuin muillakaan(Talvet maataan pankolla)  KIIRE on tekosyy välttää sitä mikä ei ole oikein omaan mieleen!! HERÄTKÄÄ IHMISET! vOI KÄYDÄ PIAN NIIN ETTÄ TOINEN PUOLISKO UNOHTUUKIN JONNEKIN MUUALLE KUN KOTONA VAAN KEKSITÄÄN VERUKKEITA JA LAITETAAN KAIKKI kiireen piikkiin.

 

 

tuota tuota...se työmäär minkä maanviljelijä tekee (etenkin karjatilallinen) on äkkiä yli tuplaten palkkatyöläisen vuositunnit..ei sen jälkeen välttämättä tosiaan jaksa edes niitä pikaisia...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat