Yleinen palvonta tepsii haluttomuuteen

Lukittu

Auttaisiko haluttomuuteen ympäristönvaihdos, yhteinen harrastus tai yleinen palvonta?Lue koko juttu

Kommentit (4)

"miehille, joilla seksuaalisuus keskittyy peniksen kärkiosaan. Me naiset olemme kauttaaltamme naisia, emme vain genitaalialueelta." KÄÄK, oliko tämä kirjoitus provosointia, vitsiä vai tietämättömyyttä. Jos nainen ajattelee miestä vain peniksenä, niin luultavasti sellaisen tulee saamaankin. Mies on ihan yhtä kokonaisvaltaisesti tunteva kuin nainenkin, nauttii hellyydestä, kauniista sanoista, rakastavista katseista, kehuista... Jos mies kokee olevansa pelkkä penis, niin ei sitä halua toista kohtaan kauaa ole, dildokin olisi parempi, sillä se ei menetä erektiota huonossa suhteessa. 

 

Hyvässä seksuaalisessa suhteessa jokaisen täytyy katsoa itseään peiliin, mitä minä olen valmis tekemään suhteen eteen, itse on vastuussa siitä, että saa hyvää seksiä ja haluaa sitä. On se sitten hormonihoidolla tai silityshoidolla aikaansaatua. Tiesitkö muuten, että läheisyys ja hellyys edesauttaa hormonituotantoa, milloin viimeeksi istuit ja nautit läheisyydestä miehesi kainalossa? 

Ennen ja nyt kirjoitti ihmettelevänsä, ettei hänen kehonsa reagoi seksiin. Olen 54-vuotias nainen ja ihmetellyt aivan samaa asiaa. Keho on tullut mykäksi, eikä syty enää niin kuin ennen.

Tämä on ollut erittäin turhauttavaa ja surullista eikä ahdistusta ole vähentänyt se, että asia on ollut miehelleni kova kolaus ja hän on surrut surkeaa tulevaisuuttaan seksittömässä  liitossa. Tämä asia on tuonut riitoja ja hellyys on jo melkein kadonnut ja varmaan päättyy tällä menolla koko suhde!

Kerroin tilanteesta gynekologilleni ja hän sanoi, ettei minussa ole mitään vikaa, vaan tämä on aivan normaalia tässä iässä. Hänen vastaanotollaan käy säännöllisesti naisia ihmettelemässä, mikä heille on tullut, kun ei enää haluta. Mietinkin, miksi en tiennyt tätä jo aiemmin, enemmän kerrotaan puumanaisista! Onko asia tabu? On turha syyllistää naista siitä, että keho ei enää toimi kuten nuorena.

Minua kiinnostaisi kuulla vinkkejä niiltä pariskunnilta, jotka ovat kohdanneet tämän asian ja selviytyneet voittajina. Varmaankin kyse on kompromissista ja tahdosta olla yhdessä! Vonkaamalla ja vaatimalla tilanne vain pahenee ja vasten tahtoaan suostuminen…

Lainaan tähän yhden vierailijan kirjoittaman kommentin, joka saattaisi yksinkertaisuudessaan olla ratkaisun avain sen lisäksi, että suhteessa on muutoin asiat kunnossa! ”Tiesitkö muuten, että läheisyys ja hellyys edesauttavat hormonituotantoa, milloin viimeksi istuit ja nautit läheisyydestä miehesi kainalossa? ”

Nimimerkki:  Jäikö äidiltä kertomatta

Nuorempana välillä ärsyttikin, kun joka käänteessä olisi pitänyt sekstailla. En olisi uskonut, että tulee päivä jolloin kaipaan seksiä, vaan nyt vaihdevuosi-iässä se on tullut, mutta mies on menettänyt kiinnostuksensa. Ehkä sitten nuorena saanut jo yliannostuksen, tiedä häntä!

Joka tapauksessa välillä tuntuis siltä että mieli tekis...Tosin limakalvot kuivuu ja kirvelee, että en tiedä oisko siitä enää mitään nautintoa, mutta mielikuvituksessa sitä vielä elää paikat liukkaina! 

Näin viime yönä merkillisen unen, ei mikään seksiuni, mutta sellainen joka on mietityttänyt koko aamupäivän. Siinä unessa sain paljon hellyyttä ja olen tässä tajunnut, että olen tällä hetkellä todella hellyydenkipeä, koska sitä ei elämässäni ole, nimenomaan mieheltä saatua. Tosin en ole itsekään paljon sitä antanut viime aikoina.

Nimimerkki: Seuraavat 30 v. ilman seksiä ja läheisyyttä

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat