Lähdetkö hoitamaan lapsia?

Lukittu

Joinakin päivinä ei jaksaisi auttaa muita. Osallistu gallupiin ja kerro, miten silloin toimit.Lue koko juttu

Lähdetkö hoitamaan lapsia?

Kommentit (3)

Olen valmis aina hoitamaan lapsenlapsiani jos tarvitaan,mutta pakko ei tietenkään ole,aina keskustellaan ensin.Haluaisin olla mahdollisimman paljon lasteni ja lastenlasten kanssa ja auttaa perhettä,minkä vain jaksan.Lapsenlapset ovat mielissään minun käynnistä heidän luona,kouluikäiset tulevat kotiin niin on joku siellä.Tarhalainen saa jäädä mummin kanssa kotiin ja siitä hän on niin onnellinen.Rahallisesti en pysty kovinkaan auttamaan,mutta leivotaan lasten kanssa,käyn ruokakaupassa,kirppiksellä käyn lasten kanssa siitä he tykkäävät.Tämmöisiä täällä.t.Maarit

Nuorimmaiseni on vasta lentänyt pesästä, takana 12 vuotta yksin huoltamista vaikka yhteishuoltajuus meillä oli. No jatkuuhan se huoltaminen ja auttaminen edelleenkin tietysti.

Uuden puolisoni lapsella on kaksi lapsipuolta kumppaninsa edellisestä suhteesta. Minua on usein kysytty ja jopa vaadittu lapsenlikaksi, että nuoripari pääsisi joskus kahdestaan johonkin. En ole suostunut, en ole mikään yleinen hoitotäti kenellekään, minun hoitovietti on nyt kulutettu loppuun ja nautin siitä ettei ole ketään perässä vedettäviä. Yhä uudelleen ja uudelleen tätä täytyy olla perustelemassa. Täytyy myöntää etten ole koskaan ollut mikään lapsirakas muiden lapsia kohtaan.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lähden jos olen terveyteni puolesta kelvollinen  tyttäreni lapsia vahtimaan pari päivää. En jaksa pitempää ajanjaksoa, sen tytär ja vävyni tietävät. Mummin lähtöpäivä on viikonpäivänä sunnuntai, kyyti lähijunalla Keravalle, mistä haetaan. Järjestän leipomisohjelmaa, ruoanlaittoa yhteistuumin. Ulkoillaan, mikäli ei ole porukassa kuumesairautta. Päiväunille houkuttelu oma rituaalinsa.

Terveys sanelee mummilla ohjelman. Lastenhoito puolikunnolla on vastuullista ja raskasta, varsinkin pienimmän nostelu. Kotiinpaluu antaa mahdollisuuden toipua ja tuoda tuoreita terveisiä ukille tyttären ja vävyni lapsille tarjoamasta pienestäkin avusta. Aina hauskoja sanontoja kertyy matkaan päiväkoti-ikäisiltä ukkilaan viemisinä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat