Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kiitos tästä tekstista ! On mukava huomioida, että mediassa voidaan jo v.2014 käsitellä tasa-arvoa "sokeiden pisteiden" ulkopuolelta, jolloin keskustelun maaperä muuttuu hedelmällisemmäksi.

Vielä kun saadaan tekoihin tämän kaltaista laajempaa näkökulmaa huomioivia päättäjiä, niin voin rehellisesti uskoa, että tasa-arvo todella halutaan saavuttaa :)

Mukavaa päivän jatkoa kaikille ja tsemppia kirjoittajalle, vielä tulee päivä jolloin et joudu kuuntelemaan miehiä halveksuvia sovi(femi)nistejä työpaikalla.

Oi.ihanaa,suomalaiset miehet puhuvat tasa-arvosta!!(siis oikesti,ei sarkasmia)!Olen samaa mieltä,tasa-arvo käsitys on jotenkin hämärtynyt.Voisi kuvitella että silloin lakkaa olemasta kunnioitus ja arvostus,siis joissakin tapauksissa.Esim.meillä näin: minun ei tarvitsee vaihtaa renkaita autooni ja mieheni ei tiskaa,minä laitan ruokaa,mutten kanna painavia ruokakasseja kotiin,siivoan kodin ja hoidan pyykit, ja muuten kotisisustuksen,mutten korjaa tuoleja,en halkoo puita (saunaa varten)en pesee autoa enkä vie roskiä tai keräyspaperia,ja sitä rataa.On sekin tasa-arvoa!Ja tunnen paljon tälläisiä perheitä.Ikävä juttu että sinä joudut näkemään tälläisiä naisia/naiskolleegoja ympärilläsi.On meitä usko pois sellaisiakin jotka eivät unohda myös kunnioittaa omia(ja muita) miehiä ja osaavat tosiaan nauttia tasa-arvosta ilman että hyppivät silmille, pätevät joka asiassa ja väkisin pyrkivät kutsua sitä TASA-ARVOKSI! Voimia,onnea ja menestystä sinulle!!!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat