Tervetuloa keskustelemaan

Keskusteluun voi osallistua kuka tahansa. Rekisteröityneet ja sisäänkirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään.  Olet sekä nimimerkillä että nimettömänä kirjoittaessasi vastuussa sanoistasi. Älä siis kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi mitään sellaista, jota et olisi valmis sanomaan tai näyttämään myös omalla nimelläsi.

Kirjoita napakasti, otsikoi selkeästi ja noudata keskustelualueen sääntöjä.

Eilen 17:22

Monet ovat kuulleet neuvoja välttää ruokaostoksien tekoa, kun olet nälkäinen, koska se johtaa huonoihin valintoihin. Sama pätee huonekaluliikkeisiin - älä mene shoppailemaan paniikissa vain siksi, että sinulla on tyhjä koti. Kyllä, tarvitset sohvan.

14.2.

Naiseuden kustannukset jatkuvat vielä menopaussin jälkeen. Yksi ainoa Vagifem-puikko maksaa n1.80 e, viikossa useampi menee. Kelakorvaus poistui muutama vuosi sitten. Lääkefirma monopoli, rinnakkaisvalmistetta ei ole tarjolla. Naiset barrikadeille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ke 09:10

Kaura on periaatteessa luontaisesti gluteeniton, mutta viljankäsittelyteknisistä syistä johtuen suomalainen kaura saa gluteenitartunnan sitä ei voi pitää yleisesti gluteenittomana. Gluteeniton tuote voi saada gluteenitartunnan myös keittiössä ja keittiön kaapissa.

12.10.

Syksy on tunnetusti sadonkorjuun kulta-aikaa, joten kotona kannattaa ilman muuta sesonki hyödyntää. Samalla on aika pitää lämminhenkinen illallinen syyskauden parhaista antimista. Mutta mitä nämä antimet ovat ja miten ne tuodaan näyttävästi pöytään esille?

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 166258
  • Viestiketjuja yhteensä 9973
  • Käyttäjiä yhteensä: 53656
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä43294
Sisältö jatkuu mainoksen alla