Tervetuloa keskustelemaan

Keskusteluun voi osallistua kuka tahansa. Rekisteröityneet ja sisäänkirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään.  Olet sekä nimimerkillä että nimettömänä kirjoittaessasi vastuussa sanoistasi. Älä siis kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi mitään sellaista, jota et olisi valmis sanomaan tai näyttämään myös omalla nimelläsi.

Kirjoita napakasti, otsikoi selkeästi ja noudata keskustelualueen sääntöjä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ti 14:41

Suomi tunnetaan kauniista järvistä, joita on noin 200 000, pieniä lukuun ottamatta. Suomen vedenlaatu on vain erinomainen; kaupungissa on rehevä vihreä ympäristö ja tiheät metsät ympäri merta ja muita vesistöjä.

Ti 14:36

mitä tulisi ostaa lapsen mukavuutta ja turvallisuutta varten auton sisälle
Mitkä ovat välttämättömyyksiä lapselle autossa? Istuimet on suunniteltu erityisesti lapsille
suojatakseen heitä vammoilta tieliikenneonnettomuuksien yhteydessä, ja taatakseen

Ti 13:37

Minulle on selvää, että jokainen sisustaa asuntonsa omien tarpeidensa, mieltymystensä ja taloudellisten resurssiensa mukaan. En arvostele enkä ala sisustaa uudelleen muiden asuntoja, kun käyn vierailulla. Ikäväkseni olen kuitenkin huomannut, että tällainen tapa on yleistynyt.

13.1.

Mieheni kuoli kaksi ja puoli vuotta sitten. Sen jälkeen ei ole ollut hetken rauhaa. Asun pienkerrostalossa omassa asunnossa kolmiossa. Yläkerta häiritsee 20 tuntia vuorokaudessa. Olen laihtunut 10 kiloa. Lääkäri sanoi ettei saa enää laihtua. Olen laittanut asuntoni myyntiin.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 165141
  • Viestiketjuja yhteensä 9803
  • Käyttäjiä yhteensä: 47251
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä36973
Sisältö jatkuu mainoksen alla