Tervetuloa keskustelemaan

Keskusteluun voi osallistua kuka tahansa. Rekisteröityneet ja sisäänkirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään.  Olet sekä nimimerkillä että nimettömänä kirjoittaessasi vastuussa sanoistasi. Älä siis kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi mitään sellaista, jota et olisi valmis sanomaan tai näyttämään myös omalla nimelläsi.

Kirjoita napakasti, otsikoi selkeästi ja noudata keskustelualueen sääntöjä.

17.3.2013

Siitä, onko Jumalaa olemassa, meillä on erilaisia näkemyksiä. Me kuitenkin tiedämme, että Jeesus on oikeasti elänyt henkilö. Usein väitetään, että Jeesus on Jumala tai Jumalan poika ja Jeesus olisi näin opettanut seuraajilleen. Tämä ei pidä paikkaansa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
La 13:19

Olin se perheenäiti joka vei lapsia uimahalliin,lähipaikkakunnille retkille,sukulaisiin....Mies teki paljon töitä mutta toki harrasteisiin lähti sillointällöin mukaan.Sitten kun isommat alkoivat mennä omia menojaan,tuli isommin videopelit ja älypuhelimet perheeseen.

18.5.

Nyt on vähän liian usein tullut Kodin Kuvalehden mukana Tena siteitä, nuorempana lukijana kummastuttaa tämä Tena siteiden mainostaminen. Ollaanko me kaikki asiakkaat kohderyhmää tälle?

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 165778
  • Viestiketjuja yhteensä 9892
  • Käyttäjiä yhteensä: 51131
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä40815
Sisältö jatkuu mainoksen alla