Tervetuloa keskustelemaan

Keskusteluun voi osallistua kuka tahansa. Rekisteröityneet ja sisäänkirjautuneet käyttäjät voivat kirjoittaa viestejä nimimerkillään.  Olet sekä nimimerkillä että nimettömänä kirjoittaessasi vastuussa sanoistasi. Älä siis kirjoita, liitä tai linkitä viesteihisi mitään sellaista, jota et olisi valmis sanomaan tai näyttämään myös omalla nimelläsi.

Kirjoita napakasti, otsikoi selkeästi ja noudata keskustelualueen sääntöjä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
6.6.

Viimesyksyn satoa kannattaa nyt hyödyntää imelletyn perunalaatikon valmistamiseen.

Usein kysytään että "mikä on oikea perunalaatikon imeltymisaika?"

Imeltymisaika on voimakkaasti riippuvainen soseen lämpötilasta:

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 163355
  • Viestiketjuja yhteensä 9610
  • Käyttäjiä yhteensä: 39033
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä28865
Sisältö jatkuu mainoksen alla