Kesä-Suomen parhaat taukopaikat

Kesä-Suomen parhaat taukopaikat

Lukijat vinkkasivat ja KK listasi ne rennot ja mukavat ruokapaikat, joita navigaattori ei nälän tullen löydä tarpeeksi nopeasti. Avuksi tarvitaan tämä lista. Vihdoinkin puskaradio kuuluu kaikkialla Suomessa!Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (22)

Uusikaupunki ja siellä Pakkahuoneen vierasvenesatama, maan parhaat munkit ja laiturissa upeita paatteja. Samassa kaupungissa, keskustassa on myös Ravintola Pooki, ruoka on enemmän kuin hyvää!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hollolassa suussa sulavat suolaiset ja makeat leivonnaiset maistuvat Kinnarin tilan Pioni ja Piironki- kahvila/sisustusmyymälässä ja samoja herkkuja pääsee maistelemaan myös Okeroisten Myllyn kesäkahvila/myllypuodissa. Palvelu on Suomen parasta ja miljöö ihanan maalainen!!

Mikkelissä Bistro Vilee valmistaa joka päivä vain lähiruokaa (meny muodostuu sen mukaan mitä aamulla on saatavilla) leipovat itse sekä tumman että vaalean leivän ja valmistavat myös jäätelön itse.

Mikkelissä myös Kahvila Nanda, nuorten yrittäjien runsaalla teevalikoimalla ja ihanalla miljööllä varustettu kahvila. 

Heinolassa Harjupaviljongin vohvelikahvila, Cafe Kailas- keidas veden äärellä Siltasaaressa, Heili- puutalokorttelin puutarhassa lounaspaikka, Rantacasino satamassa. Makeita paikkoja kaikki!

Kouvolan ja Mikkelin välillä mukava "puolimatkan krouvi" on Tommolansalmen leirintäalueen kahvila. Jätskit, kahvit, lihikset ja nakit maistuvat viihtyisällä terassilla. Helteellä voi mennä vaikka uimaan :)

Hartolassa nelostien varrella kahvila-ravintola KardeMumma; hyvä lounas, makoisat leivonnaiset! Piirikunnan paras valikoima gluteenittomia tuotteita, myös mukaan. Eikä pöytiä tarvitse itse siivota ruokailun jälkeen.

- Tampereella kauppahallissa ihana ranskalainen lounaspaikka Neljä Vuodenaikaa.

- Turussa moderni iltaravintola Tintå

- Leppävaarassa uusi tunnelmallinen kahvila vanhassa punaisessa puutalossa kehä ykkösen varrella. Aamiaista, lounasta, viikonlopuisin brunssia. (Paikan nimi ei jäänyt muistiin)

- Järvenpään keskustassa uusi lounasravintola Huvila.

ROVANIEMI, Choco Deli

 

Suklaataivas kävelykadulla. Kahvila ja myymälä. Käsintehtyjä suklaakonvehteja. Teet ja kahvit osin hankittu paikallisesta tee- ja kahvikaupasta.

Niina Terho

Lahden ykköskahvila  Kariranta Lahden satamassa tarjoaa lähituotteista itse leivottuja äärettömän hyviä leivonnaisia. Samassa käsityökauppa ulpukka. Satamassa ravintolalaiva ym. Myös käymisen arvoisia. Uusi kahvila Lahden keskustassa" Oskarin piha" tarjoaa paljon herkkuja ja itse tehtynä. Myös gluteenittomana. Keittolounas arkisin. Tunnelmallinen vanha puurakennus on entisöity vanhaa kunnioittaen. Vääksyssä kanavan kunkku on ykköspaikka pysähtyä syömään! 

Ohikulkija

Itä-suomessa, ihan 6-tien reunassa, Simpeleen ja Parikkalan välissä ILOISEN PÄSSIN MAALAISPUOTI
Lämpomästi suosittelen kokeilemaan Biisoni burgeria. Vie kielen mennessään!

Vierailija

Olisi kätevä jos kussakin kohdassa lukisi minkä kaupunkien välillä tai minkä tien varressa paikka sijaitsee :) Plus joitakin kohtia kannattaisi miettiä vielä: kuka esim Lapissa pitkää matkaa ajaessa lähtee Rovaniemen keskustaan kävelykadulle kahville?

maantiellä

Karoliinan kahvimylly ei ole enää siellä, missä jutussa kerrotaan. Sen sijaan samoilla seuduilla nelostien varressa on Karoliinan kestikievari, mistä saa myös maittavia pizzoja (erikoisemmilla täytteillä) - eikä kakut ole mihinkään hävinnet. Kievarin pihamaa ei ole kehuttava, mutta sisäpuoli on! Suosittelen!

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat