Moni palaveri on ajanhukkaa

Moni palaveri on ajanhukkaa

Lukittu
Yritysvalmentaja Mirko Häyrinen alkoi kehittää tehokkaiden kokousten menetelmäänsä­ sen jälkeen, kun oli kokenut liian monta turhaa palaveria.

Turhat ja valmistelemattomat kokoukset tulevat työpaikoille kalliiksi.Lue koko juttu

Kommentit (5)

Jottain tarttis tehdä!

Moni palaveri on ajanhukkaa!- Olen täysin samaa mieltä! Palaverit ovat tämän päivän MUST-juttu työpaikoilla. Olen itse ollut yli 30 v. työelämässä ja todennut, että viimeisen kymmenen vuoden aikana tuo päälliköiden ja esimiesten jatkuva palaverointi on tullut jäädäkseen.

Olen ihmetellyt, mitä niissä joka päiväisissä palavereissa oikein tehdään. Mitään ihmeempää muutosta tai kehitystä ei tunnu tapahtuvan. Lähin esimieheni on noin kolmessa palaverissa päivässä, sieltä hän lähettelee sähköpostiviestejä tai jopa tekstiviestejä useamman kerran palaverien aikana. Eli onko hän palaverissa vain palaverin vuoksi vai oikeasti tarpeen vuoksi?

Pomoja ei saa yleensä kiinni kun tarvitsisi, koska he ovat palaverissa.Hommat jumiutuvat mikä ärsyttää ja antaa kyllä huonoa kuvaa yrityksen palvelusta.

Kuka uskaltaa kritisoida palavereita ensimmäisenä työpaikalla?

 

 

 

Palaverit suoriksi

Olen osallistunut Häyrisen vetämiin valmennuksiin ja mies tietää mistä puhuu! Kaikki esimiehet pitäisi laittaa hänen kursseilleen, loppuisi nämä turhat palaverit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Keskitytään olennaiseen!

Meillä ainakin on jumiutunut vähän tämmönen palaverikulttuuri, missä juodaan kahvia, syödään pullaa ja osallistujista aina ne samat kaverit äänessä. Osallistaminen ja oikea suunta puuttuu valitettavan usein paltsuista ja tehokkuus on sitä myöten erittäin huono! Hukataan rahaa ja ihmisten aikaa. Hommahan ei muutu hetkessä, mutta Mirkon kurssilta pääsee jo pitkälle ja oikeaan suuntaa! Suosittelen ehdottomasti kaikille Mirkon valmennuksia!

Mikael

Mirko Rocks!! Valmentajana uskaltaa sanoa asioita suoraan, mitä muut eivät uskalla. Kävin keväällä Mirkon vetämässä avoimessa ajankäytön valmennuksessa ja sain monia hyödyllisiä vinkkejä itselleni! Suosittelen kaikille! -Mikael

Töissä terveydenhuollossa

Ei niissä mitään maailmoja uudistavaa tehdä. Palaverin vetäjä meillä puhuu reilusti yli puolet ajasta asian vierestä, jotta saa vain ajan kulumaan. Hän ei koskaan aseta kokouksille selkeitä tavoitteita, ei vedä yhteen ym. eikä napakasti siirry asiasta toiseen kun puhuu niitä näitä, ei hän tunnu myöskään valmistautuvan palaveriin kuin aivan nirkosesti, kokousasialista meille kyllä lähetetään (ja kokousmuistionkin joku kirjoittaa). Häneltä puuttuu paljon tarvittavia taitoja (tai tahtoa?). Samoin valitettavasti lähes kaikilta muiltakin meidän organisaatiossa työssä olevilta palaverien pitäjiltä. Tuskaa. Tunnen tarvitsevani resektio-lobotomian ennen jokaista palaveria.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat