Osallistu arvontaan: Mihin kaupunkiin sitä tänä vuonna lähtisi?

Osallistu arvontaan: Mihin kaupunkiin sitä tänä vuonna lähtisi?

Lukittu

Mihin suomalaiskaupunkiin KK:n toimituspäällikön kannattaisi tänä vuonna ajaa? Suosittele ja osallistu kirja-arvontaan!Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (82)

4evö 12

Suosittelen Raumaa, jonka alueella sijaitsee useita Unescon maailmanperintökohteita ainutlaatuisesta Vanhasta Raumasta lähtien. Rauma on loistava kesäkohde: levättömän Selkämeren rannalla, pieni, kaunis ja omaleimainen. Torin kulmassa sijaitseva Goto on tasokas ja persoonallinen illallispaikka, ja etenkin vanhassakaupungissa on muitakin hyviä ruokapaikkoja ja liuta kivoja putiikkeja. Hyviä ketjuttamattomia majoitusvaihtoehtojakin löytyy. Kaupunkia ympäröi laaja ja alava maaseutu; Rauman ympäristö on Suomen Teksas. Olkka niingon kotonan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ninni

Joensuussa on kesäisin paljon tekemistä! Ihanaa iloista karjalaismeininkiä, hyvää perinneruokaa, kauniita rantoja, vilkas tori, kädentaitoja Taitokorttelissa ja musiikkifestareita vauvasta vaariin!

Hely

Miten olisi Nurmes. Majoittuminen es. Hyvärilä. Bomba. Jos karjalaisuudesta pitää on siellä karjalaiset kesäpäivät ja Pielismessus lähialueella Valtimolla.

Nurmes itsessään on Ylä-Ala-katuineen katsottava puukaupunki miljöö, jossa Pielinen kummallakin puolen liplattaa. Maaseutu majoitusta  löytyy ja muutakin kivaa ja rauhoittavaa.

AS

Iloiselle lomalle Itä-Suomeen - Kuopion viinijuhlat, Joensuun Ilosaarirock, Savonlinnan Oopperajuhlat ja Mikkelin Jurassic rock tai Rapu & Muikku

Kerran kesässä minäkin

Kokkolaan! Ihan vaikka vaan jätskille Sian kioskille, herkullinen valikoima. Jos hyvin käy, voi osua Vohvelijatseille.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat