Valitse lakanat oikein

Lukittu
Puuvilla- vai satiinilakanat? Molemmissa on puolensa.

Kun kaupassa törmää hyvään lakanatarjoukseen, kannattaa pitää pää kylmänä. Laadukkaat lakanat tunnistat tietyistä tuntomerkeistä.Lue koko juttu

Valitse lakanat oikein

Kommentit (13)

Miksi nykyään ei tunnu löytyvän hyviä sileäpintaisia pusssilakanoita ym. Olen ostanut myös Finlaysonin tuotteita. Käytän huuhteluaineta, mutta nämä ovat kumman sähköisiä, keräävät koirankarvat ja niitä on hankala saada puuvillaisen täkin päälle ja pois. Pinta on jotenkin karhean tuntuista ja takertuvaa, vaikka puuvillaa ovatkin. Haluan sileitä, jotka tuntuu iholla miellyttävältä! Pitää kai alkaa kiertää kirppareita ja etsiä vieltä vanhoja liinavaateita, jotka ovat olleet paljon laadukkaampia.

  • ylös 12
  • alas 14
Vierailija

Jyskiltä löytyy ainakin omasta mielestäni, kestävät ja hyvälaatuiset Psl-setit.

  • ylös 6
  • alas 14
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Puuvillasatiiniset lakanat ovat hyviä kuivalle iholle kun eivät ole niin karheita kuin puuvillaiset. Finlaysonin on hyviä, Pentikin ei, koska ne nukkaantuu.

Pölyn, hiusten ja karvojen keräämiselle on vain yksi ratkaisu: kuivausrumpu. 

  • ylös 7
  • alas 15
ennivein

totta tuo edellinen...mäkin tykkään et ne on mukavat käytössä yms, mutta minust niiden pitää näyttää myös mukavilta ja mun makuun ei aina löydy...nyt tosin löysin tosi ihania pussilakanoita mitkä istuu mun silmään oikein hyvin :)   https://happyhome.fi/

  • ylös 18
  • alas 2
Vierailija

ennivein kirjoitti:
totta tuo edellinen...mäkin tykkään et ne on mukavat käytössä yms, mutta minust niiden pitää näyttää myös mukavilta ja mun makuun ei aina löydy...nyt tosin löysin tosi ihania pussilakanoita mitkä istuu mun silmään oikein hyvin :)   https://happyhome.fi/

Liian kapeita, peitot on 150sm leveitä, nuo lakanat 140sm leveitä ja nuo on jotain sekoitekankaita ei pelkkää puuvillaa.

Vierailija

Tuntuu, ettei nykyään enää haluta edes tehdä kunnollista laadukasta puuvillasatiinia. Joskus 25-30 vuotta sitten silloisesta HobbyHallista ostamani lakanat on kuin uusia vielä nytkin, mutta nyt hankitut satiinilakanat on nyppyisiä ekassa pesussa. 

Noissa vanhoissa ei ole ainuttakaan nyppyä, mutta alkavat kulua yläreunoistaan, miehen käytössä varsinkin. Nukkuu jotenkin'kovemmin' kuin minä, ilmeisesti.

En ole mistään saanut vastaavaa laatua kuin nuo HH .sta hankitut. Onneksi tilasin tuolloin aika monet.

Hakkaa mennentullen nämä nykyiset, olkoot sitten olevinaan kuinka hienoja ja parhaita hyvänsä, mutta eivät vaan ole. 

kertomustyyppi

Moi!

Mä ostin täältä vetoketjullisen pussilakanan: https://untuvaa.fi/product/63/untuvaa-taiga---helppokayttoinen-pussilaka... On ollut helppo laittaa tai pujottaa peitto sinne sisään ja kotimainen. Finlaysonhan ei tee SUomesta ku markkinointia, ja jossain kohtaa itsekin havahduin siihen. Oon ite lyhyt, niin se kikkailu alkaa jossain kohtaa harmittaa. Nää tekee Suomessa näitä pussilakanoita, mikä on ainakin mulle ollu iso plussa, kun tykkään tukea kotimaista työtä. Sit näitä saa kans tyynyliinoja on niillä kaikkea muutakin sisustustavaraa myynnissä https://untuvaa.fi/product/15/untuvaa-taiga----tyynyliina-useita-vareja 

itä-helsingin lähiöstä

Minulla säätelee kukkaroni,eli yksinasuvana eläkeläisenä liinavaateiden ostot.ymm.Ihan laadukaita ostanut prisman eli s-ketjun lakanat ,pyyhkeet ymm.jotka heidän oma halpis merkki.Sama asia citymarket,k-ketjujen omat tuote merkit.Jysky kerran aluslakanat väärän laiset,kun oli vain "puuvilla " materialli ja jotain muuta.Kutistuivat ja hirveätä silitää.Kun ei omaa kuivausrumpua. Linkosin 800. Vedin ne ja viikasin hegarille kuivuvmaa.Eka ja vika kerta ostin sieltä halvempaa materiaalia.Kipitän siis K- Tai S-ketjun liike halvempaa ostaa.Pitää muistaa minun kokemus toisilla voi olla ihan hyvät.Sama kertaa 2 pussilakana halvalla ja toisessa väri vika keskellä.Pakttu,joten en nähnyt sisius!Kuitti en huolehtinnut ,on tallessa.Että olisin edes sen voinut palautaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat