Arki sammutti kipinän

Arki sammutti kipinän

Lukittu

Yritys vie ajan niin, että sitä ei jää seksiin. Nyt ei enää edes kiinnosta. Mistä kipinä?Lue koko juttu

Kommentit (1)

Harmillista, että olette ajautuneet tuollaiseen tilanteeseen.

Tekstistäsi paistoi läpi se, että mielestäsi miehesi on muuttunut ja mielestäsi miehessäsi on vikaa. Mutta elämän tosi asia on, ettei toista muuttaa, eikä toisen käytöstä voi muuttaa. Ainoa mitä voit muuttaa on oma itsesi, oma käytöksesi ja omat asenteesi ja ajatuksesi miestäsi kohtaan.

Oletteko keskustelleet asiasta? Mitä mieltä miehesi on? Ajatteleeko hän samoin kuin sinä? Selviätte vain yhdessä asiasta puhumalla, tekemällä yhteisiä asioita. Löytämällä arjen romantiikan. Vaikka tekstari keskellä päivää "Olet rakas <3" Sanoit, että teillä on yhteinen yritys, ei haittaa vaikka miehesi istuisi vieressäsi, tekstarin voi silti lähettää. Kysy illalla mitä hänelle kuuluu, ole kiinnostunut. Kosketa häntä ilman seksuaalista vivahdetta. Anna suukko ulos lähtiessäsi.

Näytä miehellesi pitkin päivää pienillä huomionosoituksilla, että hän on tärkeä ja sinulle rakas. Jos et itse ajattele siten, niin sinun tulisi mieluummin miettiä koko suhteen mielekkyyttä. 

Taikatemppuja ei ole. Kun suhteenne on muuten kunnossa, seksikin toimii ja sille löytyy halua ja aikaa. Kaikki lähtee sinusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat