116 tähden tyttö

Lukittu

Ilona Rauhala oli papin tytär, joka lopetti joka ilta päiväkirjansa toiveeseen: P.S. Siunaa tulevaa aviomiestäni. Nyt Ilona on kahdesti eronnut psykologi, joka tietää, että ehjäksi voi tulla vain, jos menee ensin rikki.Lue koko juttu

116 tähden tyttö

Kommentit (2)

Tämä Ilona on aivan mahtava esiintyjä, olen kerran päässyt hänen alustamaansa tilaisuuteen, ja kyllä sai porukan mukaansa. Huumorintajuista, mutta asiapitoista, tykkäsin kovasti!

  • ylös 19
  • alas 16
iloni on Herrassa

Ei se, että on teologi ja pappi tai papin tytär merkitse että on uudestisyntynyt Jumalan lapsi. Tällaista uskonnollista vaahtoa voi elää jonkin aikaa, mutta hyvä kun se huuhtoutuu pois. Niinkuin Ilonan päiväkirjasta. Vain Jeesuksen oma voi sanoa : Taivaan Isä. Pidän tässä rehellisyydestä, samalla suren, että oikea uskon suhde Jumalaan jäi tuollaiseksi tekemiseksi ja puristeluksi. Olisiko papin paine olla muuta kuin olikaan, tehnyt sen? Leipäpapit on kamalia ammatteja. Ei mennä itse sisälle ja uskonnollisilla rituaaleilla  estetään muitakin löytämästä elävälle kaivolle. Ilonalle siunausta ja tutustu Raamattuun, siellä kohtaamme Jumalan rakkauden ja Vapahtajan Jeesuksen, joka etsii jokaista luomaansa ihmislasta yhteyteensä.

  • ylös 15
  • alas 8
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat