Kuka julkkismies on juhannusheilasi? Valitse näistä seitsemän kukkaa, niin tiedät

Kuka julkkismies on juhannusheilasi? Valitse näistä seitsemän kukkaa, niin tiedät

Juhannus on parasta aikaa kukista ennustamiseen.

Testaa, kuka julkkismies on juhannusheilasi. Valitse kuvitteelliseen kukkakimppuusi seitsemän kukkaa, ja hän ilmestyy sinulle.Lue koko juttu

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Peili

Tekstissä puhuttiin kumppanista ja heilasta, ei mitään, että naisten pitäisi etsiä miestä tai päin vastoin. Tekiköhän omat aivosi "perinteiset"? ;)

Hei Mh ja kiitos, että kiinnitit huomiota tärkeään asiaan! Huomaathan, että heti tämän testin alusta löytyy linkki naispuolista heilaa etsivien testiin, se löytyy myös tästä. Teknisistä syistä nämä testit oli tehtävä erikseen, mutta pyrimme heti artikkelin alussa kertomaan, mistä se toinen testi löytyy. KK ei missään nimessä oleta, että nainen haluaa juuri miehen tai mies naisen. Tässä miesheilaa etsivien testissä ei puhutella naisia, vaan se on suunnattu "sinulle" - sukupuolesta riippumatta. 

Manna

Mh kirjoitti:
Miksi oletetaan että nainen haluaa miehen...todella vanhanaikaista. Kertoo tarpeeksi lehdestä. En ikinä tilaisin.

Ei kai tässä semmoista oletettu? Kai tämän voi mueskin tehdä? Ja alta löytyy testi Kuka julkkisnainen on juhannusheilasi. Mene sinä tekemään se.

Ok

Eiköhän tämä ole leikkimielinen "testi", eikä sisällä mitään oletuksia parinmuodostushaluista? Sinänsä ilahduin, kun kohdalleni osui Tuomas Kyrö: fiksu mies - olisi varmaan mukava jutella.

Vierailija

Tossahan nimenomaan oli vaihtoehtoiset kyselyt niille jotka ETSII naisheilaa ja niille jotka etsii miesheilaa. Missään ei kai sanottu, että naisen kuuluu käyttää mieshakua ja miehen naishakua. Olikohan lukijalla nyt asennelasit päässä?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat